2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
خب خداروشکر عزیزدلم انشالله که همه چیز عالیه🥰😍بی خبرمون نذار فداتشم

چیکا جونم چیشد تاریخ زایمانت معلوم شد؟😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر که چیزی نبوده خوشحال شدم خیالت راحت شد فقط چجوری قبلیه نگفت هماتوم داری ازبس توجه نمیکنن ان ...

نیکاد جون چی شد رفتی دوباره سونو؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزم خیلی برات خوشحال شدم انشالله هماتومتم بزودی برطرف میشه گلم راجع به جفتت هیچی نگفت که ...

نه والا هیچ حرفی نزد اصلا آنا جونم گفت ۸ هفته ام از الان مگه جفتو میگن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات بشم من انشاءالله شمام فردا میری خیالت راحت میشه عزیزدلم  آره دقیقا انقدر که بی توجه هستن ...

انشاالله عزیزمم خداکنه منم دلم شاد بشه فردا این کابوس تموم بشه همون دیگه توجه نمیکنن بخاطر همین هرکدوم چیزی گفتن توام نگران کردن دقیقا مثله من هرکدوم چیزز گفتن مطمن باش مال امروز دقیق بوده خداروشکر خیالت راحت شد شما انتقالت چندم بود؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بعدازظهر اگه وقت بده میخام برم پیش دکتر چیکا همه چی ام دقیق براش توضیح میدم که انشاءالله اگه اوکی شد ...

معلومه دکتر چیکا جون خوبه ایشون الان 9 ماه تحت نظرشون هستن اگه راضیه پس دکتر خوبیه توام برو پیشش تا این 9 ماه و با خیال راحت بگذرونی عزیزم انشاالله عصرهم کارات خوب چیش میره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نیکاد جون چی شد رفتی دوباره سونو؟

نه عزیزم فردا عصر نوبت سونو دارم انشاالله همه چی خوب باشه دلم نشکنه خیلی استرس دارم

نه والا هیچ حرفی نزد اصلا آنا جونم گفت ۸ هفته ام از الان مگه جفتو میگن؟

اها درست میگی فک نکنم از الان بگن بمن فک کنم اولین بار تو ان تی گفتن  . عزیزم در کل خیلی برات خوشحال شدم هماتومم ایشالله برطرف میشه اینجا خیلی از دوستان داشتن و خداروشکر مشکلی پیش نیاورده. برای منم لطفا دعا کن جفتم بره بالا و دیگه مشکلی پیش نیاد😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه عزیزم فردا عصر نوبت سونو دارم انشاالله همه چی خوب باشه دلم نشکنه خیلی استرس دارم

ان شاالله عالیه همه چی خدا ناامیدت نمیکنه🤲🤲🤲

عزیزم ۶ هفته قطع کرد از ۲۰ هفته دوباره شروع کردم

واقعا من امروز که اینجا مطرح کردم یکی از بچه ها گفت تا حالا کسی انوکسا رو قطع نکرده منم ترسیدم امروز انوکسامو زدم طبق حرف دکترم باید از فردا شروع میگردم انوکسامو ولی امروز زدم توروخدا با تودلیات برام دعا کن بخیر بگذره منم بچمو سالم بدنیا بیارم💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بعدازظهر اگه وقت بده میخام برم پیش دکتر چیکا همه چی ام دقیق براش توضیح میدم که انشاءالله اگه اوکی شد ...

راستی ماشالا جوون طبق سونوت که گفته 8 هفته ایی با سن انتقالت میخونه یا با آخرین پریودیت؟؟ 

انشاالله عزیزمم خداکنه منم دلم شاد بشه فردا این کابوس تموم بشه همون دیگه توجه نمیکنن بخاطر همین هرکد ...

انشاءالله عزیزم به شرط لیاقت دعاگوت هستم عشقم 

من ۲۷ شهریور انتقالم بود عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ان شاالله عالیه همه چی خدا ناامیدت نمیکنه🤲🤲🤲

انشاالله عزیزم ممنون با نی نی تو دلیت برام دعا کنین انشاالله خودتم به سلامت فارغ بشی و نی نی تو بغل بگیری

اها درست میگی فک نکنم از الان بگن بمن فک کنم اولین بار تو ان تی گفتن  . عزیزم در کل خیلی برات خ ...

چشم عزیزدلم دعاگوت هستم به شرط لیاقت