2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
اره عزیزم.زنگ زدی؟

نه چیکا جونم شرایطمو به دوستم گفتم یه جا معرفی کرد بهم زنگ زدم گفت همین الان پاشو بیا الان نشستم تو نوبت تا صدام کنن اینجام سونوگرافیش خوبه

گفتم زودتر انجام بدم بهتره اونجارو ترسیدم باهم تداخل داشته باشن بعد بعدازظهر زنگ بزنم به مطب دکتر ببینم منشیش میگه بیا یانه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه چیکا جونم شرایطمو به دوستم گفتم یه جا معرفی کرد بهم زنگ زدم گفت همین الان پاشو بیا الان نشستم تو ...

خب خداروشکر عزیزدلم انشالله که همه چیز عالیه🥰😍بی خبرمون نذار فداتشم

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر عزیزدلم انشالله که همه چیز عالیه🥰😍بی خبرمون نذار فداتشم

باشه عزیزدلم چشم فعلا نشستم تو نوبت تا صدام کنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
[QUOTE=212955798]آهان پس خدارو شکر، نتیجه بگیری سردی و گرمی دکتر زیاد مهم نیس حضرتی هم ب زور حرف میز ...

نه هنوز، من خواستم تعیین جنسیت هم بشن ک اونم گفتن فعلا کیت نداریم،دکتر هم گفته بود روز دوم پریود بیا ک چون معلوم نبود نرفتم این ماه ۲۰ ام میرم گفته یه دوره ال دی هم باید بخوری فکر کنم اگه بشه انتقالم میمونه برا دی ماه

امسال میکوبم 
سلام عزیزم لکه بینی که از روز ۶ انتقالم شروع شد تا همین الان همچنان ادامه داره خونریزیمم اولین سری ۱ ...

من دیگه هیچ امیدی ندارم سری پیشم همینطوری بودم ک رفتم سونو گفتن ساک نیستش

عزیزم اصلا اصلا نگران نباش  خود شیاف پروژسترون حساس میکنه رحم و  و زیادیش مشکل سازه  ...

ن من هیچ امیدی ندارم هیچ امیدی فقط ب این فک میکنم ک باقی عمرمو چجوری بایدبا نبود بچه کنار بیام فقط همین چون ن توان مالیشو دارم ک برم دکتر و ن توان جسمی و ن توان روحیشو ذهنم خیلی خستس خیلی

سلام تو چندروز بعدازمایش مثبتت خون ریزی و لک بینی کردی

ببخشید منم ج میدم

من روز ازمایش خونریزی و بعد لکه بینی داشتم و خداروشکر بخیر گذشت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
توکل به خدا ان شاءالله  به هر چی می خوای برسی

والا راستش زیاد امید ندارم چون ۳ تاش از بین رفتن دیگه نمیدونم،زیاد دل نبستم جز دعا کاری از دستم برنمیاد کاش خدا یه معجزه ای در حقم بکنه دل منم شاد بشه...

امسال میکوبم 
باشه عزیزدلم چشم فعلا نشستم تو نوبت تا صدام کنه 

انشاالله چیزی نیس عزیزم مارو هم بیخبر نزار 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

انقدر به خودت عذاب نده دختر برو دکتر برو سونو چرا نمیری ؟ مگه امروز نباید میرفتی ؟ حتما برو ایشالا هیچی نیست 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ببخشید منم ج میدم من روز ازمایش خونریزی و بعد لکه بینی داشتم و خداروشکر بخیر گذشت

عزیزم به نظرت عطسه شدید ممکنه بد باشه یا یکم خم شدن ؟امروز تنهام برا باز کردن شیر دسشویی چن بار نیم خم شدم ...صب هم لکه داشتم روز سوم انتقال ۳روزه ام 

عزیزدلم براچی ناامید آخه من از روزای انتقالم هم لکه بینی دارم هم خونریزی که آخرینش همین شنبه بود اولیشم که گفتم ۲روز بعد آزمایشم بود ولی چندروز بعد رفتم سونو ساک ودید و ۱۰ روز بعدشم رفتم قلبش تشکیل شده بود خداروشکر الانم دوباره اومدم سونو فقط برای اینکه ببرم پیش یه دکتر دیگه ببینه این خونریزی ولکه بینی علتش چیه آخه 

ناامیدی کار شیطونه تبسم جان خدایی که خودش بهمون داده خودشم نگه اش میداره برامون انشاءالله

مطمئنم امروز میری با خبر خوش میای میگی ساک تشکیل شده خداروشکر 

ن من هیچ امیدی ندارم هیچ امیدی فقط ب این فک میکنم ک باقی عمرمو چجوری بایدبا نبود بچه کنار بیام فقط ه ...

آخه عزیزم هنوز هیچی نشده ک خودتو زود باختی...خدا بخواد با شدیدترین خونریزی هام بچه میمونه برات

خدا ب دلت آرامش بده انشالله،همین میمونه برات و مامان یه فندق فسقلی میشی

امسال میکوبم