2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست
ن من هیچ امیدی ندارم هیچ امیدی فقط ب این فک میکنم ک باقی عمرمو چجوری بایدبا نبود بچه کنار بیام فقط ه ...

پاشو برو سونو چرا اینقدر خودتو عذاب میدی دختر

ما اکثرا اینجا خونریزی کردیم خودت تو‌تاپیک بودی دیدی 

پاشو برو سونو توکلت به خدا باشه ۱۴ هزارتا صلوات نذر امام زمان کن مطمئن باش کلی دلت قرص میشه

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظرت عطسه شدید ممکنه بد باشه یا یکم خم شدن ؟امروز تنهام برا باز کردن شیر دسشویی چن بار نیم ...

عطسه اشکالی نداره چون بالاخره دست خود ادم هم نیست 

ولی اصلا اصلا خم نشو و فشار نیار

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم یکم راه میرم امروز کلی عطسه کردم  اونم شدید کلا حالم گرفته اس تنهام تو خونه شوهرم سر کاره . ...

ای جانم ببین عزیزم من کلا استرس ندارم فقط میخوام همه موارد رعایت کنم تا بعدا خیالم راحت باشه از سمت من کوتاهی انجام نشده.

چون باور دارم تا خدا نخواد و زمانش نرسه هیچ اتفاقی نمیفته به این موضوع عجیب ایمان دارم

ولی باید سهم خودم هم از مادر شدن بپردازم همین رعایت کردن ها و دارو استفاده کردن ها خودش میشه سهم من بقیه اش با خداست

واسه منم کسی خبر نداره چکار کردم فقط به پدر مادرم گفتم من ی مدت درگیر دوا دکتر هستم میخوام باردار بشم 

از مادر بودنت لذت ببر عزیزم هر چی خدا بخواد همون میشه مهم اینه الان تو وجودته از بودنش لذت ببر

من همش تخمدان هام درد می‌کنه گاهی میزنه به پهلوهام گاهی به کشاله رانم میترسم به پهلو بخوابم

دیشب به شوهرم میگفتم مادر بودن هم سخته ها😂

سریال ببین کتاب بخون

من که همش دارم سریال میبینم و از خونه موندنم لذت میبرم حداقل آرامش دارم

ببین من این انتقال دومم بود انتقال اولم منفی شده بود کلا چون چند سال بود که هرکاری میکردم باردار نمی ...

من چون تیروئید دارم شیر سویا خوب نیست برام منم انوکسا میزنم باورت نمیشه از دیروز خودم دارم آمپولهام میزنم فقط پروژسترون یکم سخته 

مرسی عزیزم درستش هم همینه نباید استرس داشت همه چیز به خواست خداست 

دوستم برا ساعت ۳ وقت دارم

انقدر بد به دلت راه نده قرار نیست چون یه دفعه اتفاق بد افتاده دوباره تکرار شه پس اینجوری برای منم نباید میگرفت چون اوندفعه منفی شدم بسپار به خدا توکل کن به خودش برات صلوات میفرستم عزیزم چیزی نمونده صبر کن یکم دیگه خیالت راحت میشه ایشالا عزیزم 😍❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من از هفته ۶ تا ۹ زدم عزیزم 

چیکا جون بعد دکترتون وقتی خونریزی داشتین تا چند وقت انوکسا آسپرین رو براتون قطع کرد؟ 

آخه من از جمعه تا الان انوکسا رو نزدم و آسپرین هم دیشب خوردم تا قبلش آسپرین هم قطع بود.

دکترم بمن گفت تا وقتی خون یا لک داری قطع باشه بعدش اول دو روز آسپرین اول شروع کنم بخورم بعدش انوکسا رو

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من چون تیروئید دارم شیر سویا خوب نیست برام منم انوکسا میزنم باورت نمیشه از دیروز خودم دارم آمپولهام ...

من از روز اول خودم زدم آنوکسارو با آرامش و یواش بزن !پروژسترونم همسرم برام میزنه خیلی بهتره اونسری هرروز باید میرفتم درمانگاه تند تند برام میزدن انقد کبود شده بود و ورم داشت خیلی بد بود انگار اصلا جذب نشده بود اما همسرم آهسته میزنه خیلی بهتره اصلا مثل دفعه پیش نشده ! 

ایشالا خدا برات بهترینهارو بخواد 🤲🏻 اما آنوکسا میزنی احتمال گرفتنش خیلی بالاس مطمئن باش 👌🏻 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم یکم راه میرم امروز کلی عطسه کردم  اونم شدید کلا حالم گرفته اس تنهام تو خونه شوهرم سر کاره . ...

اای جاااانم خانم معلم مهربون  ان شاالله مامان شدی رفت.

نه عزیزم وقتی با اب میشوری کامل چرا نجس بشه؟ من بخاطر درد زانوم حدودا ی ساله فرنگی استفاده می کنم. نگران نباش نجس نمیشه. اتفاقا ایرانی گاهی ممکن بود چیزی ب پا اصابت کنه  ولی این دیگه راحتتره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من چون تیروئید دارم شیر سویا خوب نیست برام منم انوکسا میزنم باورت نمیشه از دیروز خودم دارم آمپولهام ...

توی یوتیوب آموزش زدن هردوشونو کامل با توضیح داره ببین پروژسترونم کار نداره