2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
خانم هاا  کمکم کنید لطفا  من تو سیکل انتقال هستم  امروز روز ۹ پریودم بود  یه ذر ...

لکه بینی قبل انتقال رو حتما به دکترت خبر بده!

بذا اون با توجه به داروهات و سونو تصمیم بگیره چه کنه، شایدم کنسل نکرد

ولی حتما بهش بگو

عزیزم من سونوگرافی ازاده مکری میرم اتفاقا فردا اونجاهم نوبت دارم😂😂😂ساعت ۱ دکتر میاد زنگ بزن بگو و ...

خدا خیرت بده الهی باشه چشم انشاءالله که امروز هرجفتشو خدا یاری بکنه اوکی شه برام 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صبحتون بخیر دوستان من روز سوم انتقالم صب زود لکه قهوه ای داشتم خیلی نگرانم دکترم عصر میاد مطب ک ...

انشاءالله که خیره عزیزدلم به فال نیک بگیر الهی که لکه لانه گزینیه😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من بازم خون ریزی کردم تازه میخواستم برم سونو ساک 😭😭😭😭😭😭  

نگران نباش عزیزم. استراحت کن. ان شاالله که چیزی نیس.کی میری برا سونو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من با وجود دوتا پروژسترون و سه تا شیاف خونریزی و لکه بینی داشتم

راستی سونوگرافیمو دکتر برام ننوشته قبول میکنن؟

سلام،خانمی من یه شماره از رویان دارم،گاهی وضعیت میزاره،گفته بود برا نوبت دهی اینترنتی به پی وی مراجع ...

سپاس🙏

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
نیکاد جون کی میری سونو قلب

فردا میرم عزیزم برام دعاکن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مبارکه انشالله .  بعد انتقال مسیر یکساعته رو با ماشین بیای خطر نداره ؟ من کرجم . بیمارستان تهرا ...

نه عزیزم مسیر مهم نیست بخواد بگیره میگیره اصلا ربطی به اینا نداره ایشالا میگیره محکم میمونه تووو دلت

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها مگه باوجود روزی ی امپول پروژسترون و روزی دوتا شیاف بدون اینکه اونارو قطع کنی میشه اینجوری خون ...

عزیزم اول که انشالله خیره ولی لطفا وقتی خونریزی داری خونه نمون برو بیمارستان و زودتر پیگیری کن که انشالله جلوسو بگیرن مرکز ما گفته بود لک با خونریزی خیلی فرق داره موقع خونریزی فقط باید به بیمارستان مراجعه کنیم ایشالله که میری ساکم میبینی خیالت راحت میشه جلو خونریزیتم گرفته میشه گلم نگرانی الان بدتره حتی ماما به من وقتی خونریزی کرده بودم گفت باید استرس رو از خودت دور کنی چون استرس باعث میشه خونریزی تشدید پیدا کنم و رحم...

خلاصه اگه لک نیست و خونریزیه حتما برو دکتر گلم خونه نمون

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دوستان منتظرم دکترم بیاد برام انتقال جنین بده  دعا کنین اینبار انتقال مثبت بشه واقعا دیگه خسته ...

الهی عزیزم بحق علی با همین انتقال انتظارت به سر میرسه و مامان میشی 💚🥳

توکل به خدا کن و آرامش داشته باش گلم که خیلی مهمه💕💙

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
فقط یه دونه جنین دارم   می خوام کنسل کنم   انتقال رو ۷ روز مونده  به انتقال ...

اگه یه دونه جنین داری و ۷ روز به انتقالته کنسل کن ارزش نداره ریسکه خدایی نکرده منم همین روزا بود لک دیدم دکترم گفت کنسله سیکل کلا من از دوتا دکتر دیگه هم پرسیدم گفتن هرگونه لک دیدی توو سیکل انتقال اصلا خوب نیست سیکل کنسل میشه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اگه ۷ روز مونده به دکتر بگو معمولا کنسل می کنن. من پاپ اسمیر داده بودم چند روز بعدش لک میدیدم گفتن ا ...

اره   فقط ۷ روز مونده  به انتقال  

چهارشنبه قرار برم سونو بشم   به دکتر اطلاع میدم 

یکم هم کمر درد  دارم