2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
فردا میرم عزیزم برام دعاکن

حتما خبرشو بده ایشالا که بهترین برات اتفاق بیفته اونجا که صدا قلبو شنیدی برا منم دعا کن هفته دیگه منم با خیال راحت صدا قلبشونو بشنوم🤲🏻😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اگه یه دونه جنین داری و ۷ روز به انتقالته کنسل کن ارزش نداره ریسکه خدایی نکرده منم همین روزا بود لک ...

خیییییلی ممنونم  گلم    اره کنسل می کنم    دو بار هم  پانکچر شدم  به خاطر این یه دونه جنین  ریسک نمی کنم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من بازم خون ریزی کردم تازه میخواستم برم سونو ساک 😭😭😭😭😭😭

مگه چقدر خونریزی داشتی؟ قشنگ خونریزی بود ؟ یا لک ؟؟؟؟؟ استراحت مطلقی ؟ امروز قرار نبود مگه بری سونو برو خیال خودتو راحت کن به دکترم نشون بده حتما ایشالا هیچی نیست

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستان منتظرم دکترم بیاد برام انتقال جنین بده  دعا کنین اینبار انتقال مثبت بشه واقعا دیگه خسته ...

ایشالا بهترین برات اتفاق بیفته 😍

حتما خبرشو بده ایشالا که بهترین برات اتفاق بیفته اونجا که صدا قلبو شنیدی برا منم دعا کن هفته دیگه من ...

چشم حتما ممنون انشاالله خدا از زبونت بشنوه یعنی میشه معجزه بشه و قلبش برام بزنه😍😍 چشم قابل باشم نگران نباش انشاالله شمام خوش خبر میای عزیزم خدابزرگه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام بچه ها خوبین.میخوام برم دکتر هدیه قوامی.شما تجربه ای داشتین.راستی دارم ال آرژین میخورم دوتا۵۰۰ سر درد شدید پیداکردم بنظرتون بخاطر اونه؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ایشالا بهترین برات اتفاق بیفته 😍

سلام عزیزم شما چن تا جنین انتقال دادین و الان دوقلو باردارین ؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
چشم حتما ممنون انشاالله خدا از زبونت بشنوه یعنی میشه معجزه بشه و قلبش برام بزنه😍😍 چشم قابل باشم نگ ...

من مطمئنم بد به دلت راه نده اصلا قلبم تشکیل شده الان فقط صداشو نشنیدی ایشالا به ترتیب باهم میریم جلو بدون هیچ مشکلی🤲🏻🥳❤️😍

سلام عزیزم شما چن تا جنین انتقال دادین و الان دوقلو باردارین ؟

من ۲ تا انتقال دادم عزیزم 

زیاد ب بدنت دقت نکن ک چی شد با دردای خفیف اینا استرس نگیر اینا همیشه هست اما این روزا خیلی حساسیت نش ...

ان شاالله 

اره عزیزم اصلا مثل دفعه قبل نبود کلا فرق کرده روی تخت زایمان انتقال میدن بعد تخت و باز میکنن تخت ۲ساعت استراحت همونجا خیلی خوب بود گفتم بهت بگم پیدات نمی کردم اصلا نگران نباش زمین تا اسمون فرق داشت با دفعات پیش خیلی خوب بود دکتر هم خوب بود یکم سرده ولی خوب دکتره دیگه  

ان شاالله  اره عزیزم اصلا مثل دفعه قبل نبود کلا فرق کرده روی تخت زایمان انتقال میدن بعد تخت و ...

شما هنوزم استراحت میکنی؟

من موندم دودل که پاشم یا نه البته تو خونه راه میرم و کار سبک میکنم اما اکثرا دراز میکشم

من مطمئنم بد به دلت راه نده اصلا قلبم تشکیل شده الان فقط صداشو نشنیدی ایشالا به ترتیب باهم میریم جلو ...

ممنون عزیزم برا دلگرمی و مهربونیت انشاالله خدابزرگه انشاالله خدا حافظ نی نی هامون باشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏