2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

سلام صبحتون بخیر دوستان من روز سوم انتقالم صب زود لکه قهوه ای داشتم خیلی نگرانم دکترم عصر میاد مطب که بپرسم و اینکه همش عطسه می کنم نگرانم کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صبحتون بخیر دوستان من روز سوم انتقالم صب زود لکه قهوه ای داشتم خیلی نگرانم دکترم عصر میاد مطب ک ...

به احتمال زیاد لکه  لانه گزینی بوده 

عطسه هم  خییییلی  علامت خوبی هست 😍😍

بچه ها مگه باوجود روزی ی امپول پروژسترون و روزی دوتا شیاف بدون اینکه اونارو قطع کنی میشه اینجوری خون ریزی کرد😱😱😱😱😱😭😭😭😭😭😭😭این سری دیگه حتما خودکشی رو زدم

سلام صبحتون بخیر دوستان من روز سوم انتقالم صب زود لکه قهوه ای داشتم خیلی نگرانم دکترم عصر میاد مطب ک ...

سلام خوبی؟؟؟ نی نی تو آوردی خونه😍😍😍

احتمال قوی لک لانه گزینیه،نگران نباش با عطسه هیچیش نمیشه اگه ب عطسه بود ک کلا نباید جم بخوری!!!

نمیدونم یه حس خوبی دارم بهت ته دلم میگم ایندفعه حتما باردار میشی💜💜💜

امسال میکوبم 
ان شالله ...خیلی هم دلدرد دارم برام دعا کن عزیزم 

زیاد ب بدنت دقت نکن ک چی شد با دردای خفیف اینا استرس نگیر اینا همیشه هست اما این روزا خیلی حساسیت نشون میدیم

انشالله آقااباعبدلله بخاطر علی اصغرش واسطه میشه و از خدا میخواد نی نی تو برات نگه داره و سالم بغلش بگیری

چله زیارت عاشورا بخون،حاجت روا میشی انشالله

راستی شما دکترت موسی پور بود راضی هستی؟؟؟

تو جهاد تونستی خوب استراحت بکنی؟؟

امسال میکوبم 
سلام بارانا جون. خوبی عزیزم؟ کوچولوت خوبه؟؟ یه نگاه به اسمها انداختم. زیاد آشنا نبودن. انشالله همه ...

سلام دارچین جون خدا رو شکر که خوبی عزیزم

دخترا عجله داشتن زود اومدن و از خودتون خبر ندادی نگران بودیم دختر 🥰🥰 جات خیلی خالی بود الهی که خدا قسمت همه منتظرا از گریه های تو بکنه گلم نه گریه انتظار! 

سلام نازنین جون ببخش عزیزم ناراحتت کردم😘😘الان خوبم. آره عزیزم جنین دارم. برای یه انتقال دیگه جنین ...

عزیزم این چه حرفیه سلامت باشی حتما حتما آخرش شیرین میشه گلم خدا بزرگه 🥰 

من فعلا هیچی اوضاع روحی و اعصابم خیلی بهم ریخته بود الان بهترم جنین هم که ندارم دنبال دکتر و مرکز جدیدم 

فقط یه دونه جنین دارم   می خوام کنسل کنم   انتقال رو ۷ روز مونده  به انتقال ...

اگه ۷ روز مونده به دکتر بگو معمولا کنسل می کنن. من پاپ اسمیر داده بودم چند روز بعدش لک میدیدم گفتن اگه ادامه دار شد بو سیکل کنسل کنیم

خدایا شکرت
بچه ها مگه باوجود روزی ی امپول پروژسترون و روزی دوتا شیاف بدون اینکه اونارو قطع کنی میشه اینجوری خون ...

نترس عزیزم سونو برو حتما استراحتت رو مطلق کن اینجا خیلی از بچه ها خونریزی کردن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه ها مگه باوجود روزی ی امپول پروژسترون و روزی دوتا شیاف بدون اینکه اونارو قطع کنی میشه اینجوری خون ...

عزیزم من با وجود دوتا پروژسترون و سه تا شیاف خونریزی و لکه بینی داشتم

خداياشكرت....❤️