2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مغز جنینم  مشکل داشت تو سونو انومالی باید برم ام ار ای

قربونت برم انشالله که صحیح و سالمه 

برای سلامتی نی نیت صلوات میفرستم فدات شم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه پردنیزولون بعد انتقال هم‌ادامه میدین؟ به من گفت از دوروز قبلش قط کن 

بله من ادامه دادم

بعضی متخصصا میگن قطع بشه. تو گروه خیلی از بچه ها قطع میکردن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام به همگی  دوستان عزیز من فردا نوبت ام ار ای دارم  از همگی التماس دعا دارم واسه نی نی ...

سلام عزیزم برا سلامتی نی نی ت صلوات فرستادم انشاالله خوشخبر میای 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

خانم هایی که رویان میرن چرا نوبت دهی اینترنتی مشکل داره و ارور میزنه ؟؟؟؟؟؟ شما هم این مشکل و دارید ؟؟؟؟؟

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

سلام بچه ها من دهم انتقالمه.از همون موقع انتقال دل دل درد و کمر درد داشتم تا الان.ولی الان چند روز دردام خیلی شدید شده مثل پریودی پاهام خیلی سرده بدن درد دارم.بنظرتون اینا ممکنه بخاطر دارو باشه؟من جنینام بلاست بود آز کی نشون میده؟

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
خانم هایی که رویان میرن چرا نوبت دهی اینترنتی مشکل داره و ارور میزنه ؟؟؟؟؟؟ شما هم این مشکل و دارید ...

شاید نتت ضعیفه.فیلترشکنت خاموش باشه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
سلام به همگی  دوستان عزیز من فردا نوبت ام ار ای دارم  از همگی التماس دعا دارم واسه نی نی ...

عزیزم انشاءالله به حق حضرت فاطمه زهرا فردا خوش خبر میای ..برات از ته دلم دعا کردم خدا خودش برات حفظش کنه نی نی قشنگت..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام من 7تا از ال دیم مونده امروز لک دیدم ال دی رو قط کنم؟؟؟یا لک پری نیس

نه عزیزم قطع نکن ..لکه بینی ت قطع میشه بنظرم..یعنی من خودم یبار مثل شما شدم فکر کردم دارم پریود میشم ولی بقیه اش رو که خوردم پریود نشدم ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام بچه ها من دهم انتقالمه.از همون موقع انتقال دل دل درد و کمر درد داشتم تا الان.ولی الان چند روز د ...

ایشالا که نشونه مامان شدنته 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

عزیرم انشاالله با خبر خوش میای برات یه تسبیح صلوات میفرستم سه تسبیحم نذر میکنم فردا بیا تگم کن خبر خوشتو بده بفرستم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵