2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام من از آخرین سونو که رفتم گفت هماتوم 2/5 سی سی زیر ساک بارداری هستش همون روز فقط لک داشتم ولی دیگه از فرداش یعنی الان 12 روزه که لکه بینی م قطع شده و ندارم از یه طرف میگم خوبه از یه طرفم میگم خدایی نکرده نکنه جنینم مشکلی داره و رشد نداره که دیگه لک بینی قطع شده کلا؟؟؟ به نظرتون طبیعیه ؟ همش فکرای جورواجور میاد تو سرم تا سشنبه چیزی نمونده دیوونه بشم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام به همگی  دوستان عزیز من فردا نوبت ام ار ای دارم  از همگی التماس دعا دارم واسه نی نی ...

انشاالله بسلامیی بری و خوش خبر برگردی

حتما حتما خیلی زود مارو خبر کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام به همگی  دوستان عزیز من فردا نوبت ام ار ای دارم  از همگی التماس دعا دارم واسه نی نی ...

عزیزم الان برات آیت الکرسی میخونم ایشالله که همه چی اوکیه خدا به همراهت گلم💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

طوطیا جونم انشاءالله که خیره عزیزدلم الهی که فردا با خبر خوش میای اینجا الهی که خانم رقیه با دستای کوچیکش گره گشای مشکلت باشه عزیزم 

زودی بیا خبردارمون کن چشم انتظارتیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من در این مورد اطلاعاتی ندارم. ولی تا جایی که میدونم وقتی لک نداری یعنی همه چی خوبه دیگه

ممنون عزیزم نظرتو گفتی انشاالله که همینجوری باشه برام دعا کن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فداتشم عزيزدلم چشم حتما. محتاجم به دعا❤️

چیکا جون شما هم آمپول پرولوتون داشتید تا کی ادامه دادید؟ این راسته که تا آخر بارداری کسی که زده باید بزنه؟ من الان جایی خوندم این مطلبو

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت