2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
دکتر منم محب کوثر و تندیس و گاندی خودم گفتم تندیس محب کوثر چقد بهت قیمت داده تندیس ۱۱ بمن گفت حال ...

۱۱تومن بدون اتاق خصوصی اینا.تندیسم بیمارستان خوبیه.کیه دکترت؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام  من انتقال دادم پنجشنبه ازمایش دادم منفی شدم بااینکه دنیا دور سرم چرخید ولی باز خودمو نبا ...

@sahar6768    

عزیزدلم انشاالله خدادلت به زودی شادمیکنه گلم ناراحت نباش گاهی پیامها روآدم نمی‌بینه یااینکه از صفحات بعدی شروع می‌کنه به خواندن یااینکه کسی واقعا جواب سوال نمیدونه ترجیح میده جواب نده هیچ قصدوغرضی وجودنداره گلم به دل نگیراینجاهمه همدردیم پس هموخوب درک می‌کنیم فدای توبشم حالا ی مدتی استراحت کن و به خودت برس بعد دوباره شروع کن اگه بازم جنین داری به امیدخدا..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترت کیه عزیزم ازش راضی ای؟

اره راضیم دکتر هاشمی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
۱۱تومن بدون اتاق خصوصی اینا.تندیسم بیمارستان خوبیه.کیه دکترت؟

اره بهم گفت ۱۱ 

دکتر هاشمی

حالا با نازنین اریانژادم وقت دارم ببینم اگه اوکی باشم با اون زایمان کنم نیکان

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اره بهم گفت ۱۱  دکتر هاشمی حالا با نازنین اریانژادم وقت دارم ببینم اگه اوکی باشم با اون زایما ...

محب کوثرم همینقدره.نیکان الان شرایط خوبی نداره چون خیلی کرونایی میگیره.حواست باشه.هاشمی فشارکی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
وای این خونریزی خیلی رو اعصابه واقعا، حق داری😕 من یه حالت تهوع نصفه و نیمه دو روز داشتم اونم نمیدو ...

منم هفته پیش یه ۲ روز حالت تهوع خفیفی داشتم اونم به قول شما نمیدونم تلقین بود یانه دیگه قطع شده هیچ علائمی ندارم که این خونریزی و لکه بینی رو اعصابمه واقعا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم شیاف میزاری؟آمپول پروژسترون داری؟انوکسا و آسپرین چی؟استراحتت چقدره؟

روزی ۲ تا شیاف دارم با ۲تا آمپول آسپرین میخوردم فقط که اونم ۱۰ روز بیشتره قطع کردم استراحتمم تقریبا زیاد اون قدی که هیچ کاری تو خونه نمیکنم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم ایشالله که بخیر میگذره دکترتون براتون آمپول پرولوتون تجویز نکردن؟ فک کنم خیلی کمک میکنه به قطع ...

والا نه آنا جون اتفاقا چیزی که خیلی بیشتر رفته رو اعصابمو ومصمم ترم کرده برای عوض کردن دکترم همین قضیه اس هرچی میگم میگه طبیعیه تازه تو سونو هم گفته هماتوم نداری ولی نمیدونم والا اگه همه چی نرماله پس چرا خونریزی ولکه بینی من قطع نمیشه 

عزیزم ایشالله که بخیر میگذره دکترتون براتون آمپول پرولوتون تجویز نکردن؟ فک کنم خیلی کمک میکنه به قطع ...

من تپلم اضافه وزن دارم دکترم اینو گرفته دهنش تا هرچی میگم میگه بخاطر وزن شما طبیعیه آخه چه ربطی داره 

تا ان تی میگفتم برم پیشش ولی واقعا انگار باید یه فکری کنم نمیشه همش تو استرس وترس باشم