2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسيان، عرفان، عرفان نيايش، مصطفي خميني

مرسی عزیزم

کدومش خوبه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها ببخشید ی سوال داشتم در مورد کیت تخمک گذاری.  من روز 10 و 12 و 13 که امروزه استفاده کردم ...

سلام عزیزم خوبی ؟

ببین گلم روز دقیق رو که سونو مشخص میکنه

ولی در کل برای اطلاعت باید بگم کیت تخمک گذاری بالا رفتن LH رو نشون میده و بعد از افزایش ناگهانی در اون تخمک گذاری انجام میشه، حالا چند ساعت بعدش رو نمیدونم

کلا کیت تخمک گذاری جز اعصاب خوردی چیزی نداره، اگر هفته ایی دو تا سه بار رابطه داشته باشی اصلا نیازی نیست بخری

چون اسپرم تا 72 ساعت زنده می مونه و تخمک 24 ساعت  و لازم نیست همون لحظه که آزاد شد نزدیکی کنی تا حاملگی اتفاق بیفته 

خواهران اصفهانی اورولوژیست خوب میشناسید؟  دکتر همسرم همایون عباسی هستن ولی دلم میخواد با یک دک ...

سلام دکتر پبمان صالحی مطبشون شهرک سلامت هست

دکتر فوق العاده خوب و دلسوزی هست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام  من انتقال دادم پنجشنبه ازمایش دادم منفی شدم بااینکه دنیا دور سرم چرخید ولی باز خودمو نبا ...

سلام عزیزم

خیلی متاسفم منفی شدی حالت رو درک میکنم منم هفته قبل منفی شدم اولش راحت کنار اومدم ولی الان خیلی دپرس و ناامیدم

دعا میکنم خدا به دلت نگاه کنه و زودتر مامان بشی😘😘 

عزیزم اینجا بچه ها بیشتر پیام های همدیگرو ریپلای میکنن و یا اسم کاربری همدیگرو توی کامنتاشون تگ میکنن. اما وقتی بدون ریپلای و تگ، مستقیم پیام بزاری ممکنه پیامت بین کامنتای اونا گم بشه و کسی نخونه. به دل نگیر یا جواب سوالت رو نمیدونستن یا پیامت رو ندیدن

وگرنه اینجا جو خیلی خوبی داره و همه همدیگرو درک میکنیم چون همدردیم❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
۷ هفته و۳ روز هستم باران جونم والا من دفعه سوم یا چهارمه خونریزیم ولکه بینی ام که اصلا قطع نمیشه هفت ...

وای عزیزم منم مثل تو شذم قطع میشه دوباره بازم شروع میشه ،هفته پیش لز چهارشنبه شروع شده هنوز شیافم میزنم انگار فایده نداره 

رفتم دکتر سونو کرد گفت نگران نباش قلب جنین ها میزنه و سالمن 

وای عزیزم منم مثل تو شذم قطع میشه دوباره بازم شروع میشه ،هفته پیش لز چهارشنبه شروع شده هنوز شیافم می ...

سلام ارشین جونم منم همینجوریم چندروز خونریزی ندارم بعد چندروز میبینی میاد ولی لکه بینیم با وجود ۲تا شیافو ۲ تا آمپول اصلا قطع نمیشه نمیدونم این دیگه چیه والا بالاخره باید یه درمانی داشته باشه دیگه دکتر من همش میگه طبیعیه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قبلا گرفتم.‌الان دارم روزی سه تا میخورم 

سلام عزیزم خوبی شما برا تخمک کشی چه مکملایی خوردید.

من دکتر روزی ۲ تا گفته فرتیل اید بخورم.ذخیرم کمه 

بنظرت لازمه مکمل بیشتر بخورم؟

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
والا نه آنا جون اتفاقا چیزی که خیلی بیشتر رفته رو اعصابمو ومصمم ترم کرده برای عوض کردن دکترم همین قض ...

عزیزم من الان مرکز مام میرم و دکتر متین بهم اون آمپولو تجویز کرد من سونو دادم تو گزارش سونو هماتوم اینا نداشتم چفتم پایین بود فقط باقی چیزا خداروشکر نرمال بود شاید برای شما هم جفت پایینه البته من اطلاعاتم اصلا خوب نی ولی هرچی هست انشالله خیره منم میخوام بخاطر معطلی های طولانی دکترمو عوض کنم ولی همچنان مرددم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من تپلم اضافه وزن دارم دکترم اینو گرفته دهنش تا هرچی میگم میگه بخاطر وزن شما طبیعیه آخه چه ربطی داره ...

میخوای یه جا دیگه هم یه ویزیت بشو ببین اونا چی میگن ضرر نداره باز از نگرانی درمیای شاید واقعا بی دلیله 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت