2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
ناامید نباش قربونت برم. خودت که اینجا میبینی بچه ها چقد ازین خونریزیا داشتن ان شاالله چیزی نیس. ب نی ...

قربون لطف ومحبتت بشم الهی من 

فقط عاجزانه از خدا میخام زودی نی نی بیاد تو شکمت و بارداری خیلی راحتی داشته باشی🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
روزی ۲ تا شیاف دارم با ۲تا آمپول آسپرین میخوردم فقط که اونم ۱۰ روز بیشتره قطع کردم استراحتمم تقریبا ...

خوبه رعایت کن هفتت بره بالا درست میشه اصلا نترس

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من الان ۶ هفته ام دقیق باید آمپول آنوکسا رو ادامه بدم الان همچنان دور نافی تزریق میکنم خطرناک نیست ؟ نباید جای دیگه بزنم ؟ همون دور نافی بزنم ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
تو سنو که نمین‌یسه رو اون برگه ی سیاه که عکس نینی هست گوشه ی پایین مینویسه

دوباره نگاه کردم برا من ننوشته هیچی اصلا 😐

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها ببخشید ی سوال داشتم در مورد کیت تخمک گذاری.  من روز 10 و 12 و 13 که امروزه استفاده کردم ...

عزیزم من اصلا استفاده نکردم که بلدباشم توکل برخداکن واقدام داشته باش خدابزرگه گلم انشاالله به خواسته دلت برسی به حق این شب عزیز

سلام  من انتقال دادم پنجشنبه ازمایش دادم منفی شدم بااینکه دنیا دور سرم چرخید ولی باز خودمو نبا ...

عزیزم ناراحت نباش اینجا هرکی بلدباشه چیزی رو جواب میده فدات ببین خدا شاهده منم ۴ یا ۵ بار اینجا سوال پرسیدم کسی جواب نداده اگه آنا رو ریپلای میکردی حتما جواب میداد !انشالا که خدا بزودی دلتو شاد کنه خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

خانومایی که باردار شدن دکتر بهشون آنوکسا پارین داده کجا تزریق میکنن ؟؟؟؟ هنوز دور نافی میزنین ؟؟؟؟؟ 

سلام من برگشتم. میخوام سه ماه سخت ترین پرهیزها و رعایت ها و کلی کار دیگه انجام بدم. بچه ها کیا پیج سارا که پیج یوگا به فارسی رو داره تو اینستا, میشناسن؟ یکیتون بهم معرفی کرده بودین و گفتین یه گروه از خانما تلاش کردن توصیه های کتاب it starts with egg رو که تو پیج این خانم معرفی شده بود, انجام بدن و انگار کل مواد شوینده رو گذاشته بودن کنار. کسی خبر داره دقیقا این گروه تو کدوم اپ هستن؟ واتساپ یا هر چیز دیگه؟ باید حتما عضوشون بشم

بچه ها من الان ۶ هفته ام دقیق باید آمپول آنوکسا رو ادامه بدم الان همچنان دور نافی تزریق میکنم خطرناک ...

اره عزیزم تا اخرشم اگه شکمت درد نداشت میتونی بزنی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منشيش ماهه ماه اينقدر كه خانمه. عزيزم من هميشه نوبت اولو ميگيرم ميتوني زودتر زنگ بزني نوبت اولو بگير ...

بیمارستانای طرف قراردادش کجاست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها من الان ۶ هفته ام دقیق باید آمپول آنوکسا رو ادامه بدم الان همچنان دور نافی تزریق میکنم خطرناک ...

عزيزم من همچنان دور ناف ميزنم هيچ خطري هم نداره

خداياشكرت....❤️