2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حدودا یک ساعت عزیزم سعی کن خارجیش بگیری اگه گیرت اومد

نه ایرانی میخورم خودمم حدودا یه ساعت بعدش صبحانه میخورم گفتم شاید درست نباشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خانوما خوبین ببخشید من میخوام برا تعیین جنسیت برم بنظرتون مرکز ابن سینا خوبه یااگ بهتر از ابن س ...

خانما جواب بدین خواهش میکنم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خانما جواب بدین خواهش میکنم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

سلام عزیزم من خودم تهران نیستم اما از بچه های اینجا متوجه شدم مرکز ابن سینا مرکز خوبیه همینجا چندتا از بچه ها تعیین جنسیت بودند بسلامتی مثبت شدن آن شالله شما هم مثبت میشی 

سلام خانوما خوبین ببخشید من میخوام برا تعیین جنسیت برم بنظرتون مرکز ابن سینا خوبه یااگ بهتر از ابن س ...

سلام عزیزم، مرکز ابن سینا بودن دوستانی که با دکتر انصاری پور فکر می کنم تعیین جنسیت کردن خداروشکر نتیجه گرفتن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام 

من انتقال دادم پنجشنبه ازمایش دادم منفی شدم بااینکه دنیا دور سرم چرخید ولی باز خودمو نباختم

اومدم اینجا باشادیای شما شاد شدم با خبر بارداریاتون خوشحال شدم ولبخند زدم

ولی یجاهم ناراحت شدم ودلم گرفت که اینهمه سوال اینجا پرسیدم هیچکس جواب بهم نداد

فقط اونایی که همو میشناختن و یا باردار بودن باهم صحبت میکردن و جواب همو میدادن

امروز اونقدر دلگیر وناراحت بودم که اشکم همینجور سرازیر میشد ولی بازم گفتم عیب نداره اگه همه جا غریب هستم وکسی محل بهم نمیده ولی خدایی دارم که تنهام نذاره

دعا میکنم اونایی که باردار شدن به حق امام حسین بچشون رو سالم بغل بگیرن اونایی هم که انتقال دادن باخبر بارداریشون بیان

من تاپیکو ترک میکنم چون اینجاهم کسی پاسخگوی سوالاتم نیست

موفق باشین عزیزانم💗

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
سلام  من انتقال دادم پنجشنبه ازمایش دادم منفی شدم بااینکه دنیا دور سرم چرخید ولی باز خودمو نبا ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم آن شالله سری بعد مامان میشی عزیزم خدا بزرگه اینجا شاید دیر جواب بدن ولی وقتی پاسخ رو بدونن دریغ نمیکنن عجله نکن متن عضو جدید هستم  و هنوز وارد سیکل نشدم اما گاه گاهی میام و از تجربیات اعضا استفاده میکنم.به امید مثبت شدن همه منتظران     

دوستان به نظرتون کار خاصی هست بکنم برایه تشکیل قلب یه به هیچی ربط نداره استراحت اینا

عزیزم به هیچی ربط نداره جز استرس.ماهم این دوران گذروندیم اونایی که ماهای بالا باردار بودن راهنماییمون میکردن ولی کو گوش شنوا فقط حرص خوردیم و استرس الانم میگم چقدر الکی روزایی که باید شاید و خوشحال بودم حرص خوردم توام این روزای پر استرست میگذره بعد حسرت میخوری 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انشالله به سلامتی قلبشونو ببینیم شما کی میرید کی انتقال دادی ؟ چند هفته بودی تو سنوببخشید سوالام زیا ...

خواهش میکنم عزیزم❤️

من ۵ مهر انتقال دادم، پنجشنبه رفتم، باز برای این پنجشنبه وقت گرفتم، منتها خیلی زیاد احتمال میدم بازم نبینه، چون زوده هنوز به نظرم، ولی وسوسه شدم برای سونو دوباره دیگه....

پنجشنبه دقیقا ۶ هفته شدم

انشاالله هر دو هفته بعد قلب هارو دیدیم و خوشحالیم🙏😍