2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
عزیزم راحت باش، هر سوالی داشتی بپرس اگه بتونم کمک کنم خوشحال میشم گلم، اره به نظرم با همون دکتر مرکز ...

زنده باشی عزیزم ممنونم از راهنمایی هات🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اره گرفتم از شانسم لعنتيا اماده نميكنن😂😂😂ديروز زنگ زدم الكي گفتم دوشنبه زايمانمه شماهنوز عكسو تحو ...

خوب خداروشکر بگیر بزار روشون کم شه

کدوم اتلیه رفتی؟راضی بودی؟

منم دنبال اتلیه خوبم لباساش خوشگل باشه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبحتون بخیر خانمایی که تجربه غربالگری دوم دارید لطفا اگه سوال منو میبینید جواب بدید ممنونتون می ...

سلام بله عزیزم ۱۶ و ۱روز ازمایش کوادمارکر دادم و ۱۸ و ۱روز سونوی انومالی 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
برای منم یه دکتر دیگه نوشت ولی مرکز خودم آزمایش ننوشت حالا که خونریزی هم کردم میخوام باز برم مرکزم و ...

مام کلا ازمایش غربالگری دوم نمیده منم دکترمو عوض کردم چون واقعا برای منی که جفتم لولایینگ هست و نمیتونم بشینم ۳ ساعت معطلی خیلی غیر منطقیه ترجیح دادم برم مطب الان میرم زنگ میزنم میگم من تو ماشینم یه ربع بعد زنگ میزنه بیا بالا تا میرم میفرسته تو اتاق حداقل رعایت وخامت حال میکنه ولی مام واقعا شلوغ و بی نظم بود

برای سونو ساک ۱وقت داشتم ۴نیم سونو شدم و پشت دستمو داغ کردم با اینکه واقعا کارشون عالیه ولی بدرد مراقبت بارداری نمیخوره از نظر من

مرسی عزیزم تو هفته چندم باید این آزمایشو بدیم؟ برای من یه دکتر نوشته باسه امروز که شونزده هفته و دو ...

زمان خاصی داره ازمایش و سونوش

مام کلا ازمایش غربالگری دوم نمیده منم دکترمو عوض کردم چون واقعا برای منی که جفتم لولایینگ هست و نمیت ...

منم دقیقا جفتم پایینه دیروز تو شونزده هفته یهو خونریزی کردم و الان خداروشکر قطع شده باید هفته ای یدونه آمپول پرولوتون بزنم.شما چکار کردید رفت بالا جفتتون؟ الان تحت نظر کی هستید تخصص آی وی اف داره دکترتون؟ آخه منم میخوام عوض کنم بخاطر همون شلوغی ولی دکتری که حساسیت مارو بدونه نمیدونم به کی اعتماد کنم 

بچه ها من 17تا انوکساپارین 4000هزاردارم اگر کسی میخاد ب من پیام بده براش بفرستم با بیمه تامین اجتماع ...

عزیزم بهت درخواست دادم اگ میشه قبول کن من امپولات لازممه ممنون میشم نگه داری

غربالگري دوم از ١٥ تا ١٨ هفتست. بازم بپرس عزيزم

چیکا جون ببخشید یه سوال دکتر شما بود که تعریف می‌کردید که دقیق و اوکیه؟ مریضی که جای دیگه میکرو کرده باشه رو برای مراقبت‌های بارداری قبول میکنن؟ معطلی داخل مطبشون چقدره؟ شما سونو آنومالی رو کجا انجام دادین؟ 

ببخشید خیلی بیشتر از یه سوال شد شرمنده😅

واای دلشوره گرفتم اگه جنین هام داده باشن چی، راستی شما قرار بود بری برا سونو قلب؟

نه عزیزم نگران نباش همه مراکز که مثه هم نیستن یکی از دوستان گفت بیمارستان بهمن هروقت برید مشکلی نیس پول اون مدت رو کامل میگیرن  عزیزم سشنبه نوبت سونو دارم فعلا نرفتم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام بله رفتم جنینو دید ولی ضربان نداشت گفت ده روز دیگه بیا😔😔😔😔😔

نگران نباش پروانه جون بخدا فقط اومدم تاپیک خبر خوش از تو بگیرم بخدا انتقالت دیر بوده فعلا زوده برا قلبش چند هفته بودی؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏