2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست

سلام صبحتون بخیر خانمایی که تجربه غربالگری دوم دارید لطفا اگه سوال منو میبینید جواب بدید ممنونتون میشم، شماها تو غربالگری دوم آزمایش خونم دادید؟ من مرکزم فقط سونوی آنومالی و اکوی قلب برام نوشتن غربالگری اولمم خداروشکر اوکی بوده میخوام بدونم آزمایش خون دیگه غربالگری دوم نداره؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم های عزیز؛فردا صبح میرم برای انتقال تورو خدا برام دعا کنین که شرمنده شوهرم نشم هر کدومتون این پی ...

عزیزم‌فقط‌توکل‌برخداکن

انشالله‌بهترین‌ها‌روبرات‌رقم‌میزنه

فقط‌‌موقع‌انتقال‌وبعدانتقال‌اصلا‌سرتوبلندنکن

تکون‌نخور

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم خوش اومدی به این گروه ببخشید رک بهت میگم چون تقریبا هم سن هستیم، نمیخوام وقتت مثل من تل ...

ممنونم خواهرانه نصیحتم کردی 

حتما اینکارو میکنم 

منتها من مشکلم اینه با امپول هورمونی باتوجه به ازقبل و بعد fsh ام بالارفته بیشتراز دوبرابر 

و شایدم ذخیره تخمدانم بههمی دلیل کم شده میترسم که نشه و همینم از دست بدم 

از طرفی پزشک زنان اینجا وقت نمیزاره برات 

درحد چند ثانیه و همونجا که نشستی مریضای قبلی روسرت وایسادن 

واقعا سردرگمم

برامم دوره تاتهران هرسری برم

من ازمايش خونم دادم عزيزم

برای منم یه دکتر دیگه نوشت ولی مرکز خودم آزمایش ننوشت حالا که خونریزی هم کردم میخوام باز برم مرکزم و تحت نظر خودشون باشم اصلا موندم چکار کنم دیروزم دکتر مرکز خودم بهم اون آمپول پروتولون رو داده و قرار شده هفته ای یکی بزنم فعلا... من مرکز مام میکرو کردم بخاطر شلوغی و معطل شدن از بعد غربالگری اول گفتم دیگه برم صارم زیر نظر یه پزشک که الان با خونریزی دیروزم باز مردد شدم بنظرتون چکار کنم واقعا نمیدونم باید کجا برم تحت نظر خوب باشم 

سلام عزیزم، آزمایش خون هم داره.

مرسی عزیزم تو هفته چندم باید این آزمایشو بدیم؟ برای من یه دکتر نوشته باسه امروز که شونزده هفته و دو روزم هست ولی بخاطر خونریزی دیروزم میخوام ببینم دیرتر میشه رفت یا زمان خاصی داره

سلام خانوما

من پنجشنبه ازمایش دادم منفی شدم ازهمون روز داروهامو دیگه نمیخورم اشکال نداره یهو همه رو قطع کردم؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
برای منم یه دکتر دیگه نوشت ولی مرکز خودم آزمایش ننوشت حالا که خونریزی هم کردم میخوام باز برم مرکزم و ...

بنظرم جايي كه انتقال دادي همونجا تحت نظر باش بهتر از وضعيتت خبر دارن. بازم خودت بهتر ميدوني عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
غربالگري دوم از ١٥ تا ١٨ هفتست. بازم بپرس عزيزم

سونومو برای هجده هفته و سه روز نوشتن ولی این آزمایش خون رو برای یکم آبان که میشه شونزده هفته و دو روز نوشتن

غربالگري دوم از ١٥ تا ١٨ هفتست. بازم بپرس عزيزم

البته مرکز مام سونو آنومالی رو نوشته از هفده هفته و سه روز تا نوزده هفته هر زمان خودم تونستم تو این بازه زمانی برم ولی خوب آزمایش خون اصلا برام ننوشتن