2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست
بنظرم جايي كه انتقال دادي همونجا تحت نظر باش بهتر از وضعيتت خبر دارن. بازم خودت بهتر ميدوني عزيزم

درسته ولی صرفا بخاطر معطل شدن زیادم خواستم عوض کنم چون هربار دوساعتی کمه کم معطل میشم تا نوبتم شه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام صبحتون بخیر خانمایی که تجربه غربالگری دوم دارید لطفا اگه سوال منو میبینید جواب بدید ممنونتون می ...

اگه غربال اولت خوب و نرمال باشه دیگه ازمایش خون نمینویسن  ولی اگه یکم مشکوک باشه ازمایش خون رو ۱۵ هفته مینویسن

وگرنه مستقیم میفرستنت فقط سونو تو ۱۸ هفته

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من 17تا انوکساپارین 4000هزاردارم اگر کسی میخاد ب من پیام بده براش بفرستم با بیمه تامین اجتماع ...

عزیزم شرایط نگهدادیش خوب بوده؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اگه غربال اولت خوب و نرمال باشه دیگه ازمایش خون نمینویسن  ولی اگه یکم مشکوک باشه ازمایش خون رو ...

اا منم غربال اولم نرمال بود مرکز مام برام آز خون ننوشته ولی صارم پیش دکتر دیگه رفتم اون نوشت . 

مرسی که ج دادی من میگفتم شاید فراموش کرده ماما دکترم برام بنویسه

الهي براي قلب مهربونت بميرم همه ي ما به نوعي عذاب كشيديم بخدا خود قضييه اين ناباروري و دردسراش يه طر ...

خدا نکنه مامان چیکا جونم عزیزمی. آره به خدا کرونا برای من آرامشو آورد گل گفتی. فدات شم انشالله الهی آمین برام خیلی دعا کن ❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم الهی آمین عزیز یه سوال دارم غربالگری دوم دیگه آزمایش خون نداره؟ مرکز برای من فقط سونو آنومالی ...

فدات، اگه منظورت سونو انومالی هست، نه اون آزمایش خون نداره، برای منم 18 هفته فقط اکوی قلب بود و سونو انومالی، هفته 20 به بعد فکر می کنم باز چکاپ آزمایش خون داریم، ولی دقیقا نمی دونم چه هفته ای، از دکترت می پرسیدی این آزمایش خون هفته 16 برای چی هست که اگه واجبه انجام بدی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
فدات، اگه منظورت سونو انومالی هست، نه اون آزمایش خون نداره، برای منم 18 هفته فقط اکوی قلب بود و سونو ...

مرسی عزیزم که ج دادی حقیقتش دکتر خودم که مرکز مام هست برام آز خون ننوشت ولی من تو این حین دکتر دیگه ای هم رفتم اون نوشت آزمایشو.  بخاطر همین گیج شدم که چجوریاس.ولی انگار بعضی دکترا مینویسن بعضیها اگه غربالگری اول اوکی باشه دیگه نمینویسن

مرسی عزیزم که ج دادی حقیقتش دکتر خودم که مرکز مام هست برام آز خون ننوشت ولی من تو این حین دکتر دیگه ...

قربونت گلم، اره به نظرم روش هرکار دکتر فرق داره، اگه دکترت لازم می دونه انجام بده.

بچه ها تورو خذا دعام کنین..تو راهم دارم میرم انتقال.

خدا به همرات گلم...انشاءالله دامنت سبز شه و یه فرزند سالم و صالح قسمتت شه  

قربونت گلم، اره به نظرم روش هرکار دکتر فرق داره، اگه دکترت لازم می دونه انجام بده.

والا دوباره بخاطر خونریزی دیروزم تصمیم گرفتم بازم تحت نظر مرکزی که میکرو کردم باشم باز. توکل بخدا دیگه واقعا مخم نمیکشه چکار باید انجام بدم کجا باید ادامه بدم...

التماس دعا عزیزم ازت ممنونم از دیروز خیلی من مزاحم شما شدم ایشالله گل پسرتو صحیح سالم و راحت بدنیا بیاری و خوشبختیشو ببینی😇

والا دوباره بخاطر خونریزی دیروزم تصمیم گرفتم بازم تحت نظر مرکزی که میکرو کردم باشم باز. توکل بخدا دی ...

عزیزم راحت باش، هر سوالی داشتی بپرس اگه بتونم کمک کنم خوشحال میشم گلم، اره به نظرم با همون دکتر مرکز ادامه بده، اگه دوتا دکتر مختلف بری سردرگم میشی، چون هر کدوم ممکنه یه چیزی بگن.