2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
اره بابا ای یو ای و رژیم تو بهترین حالت ۶۵درصد احتمال جنس مورده نظره واقعا اگه جایه ریسک نیست به نظر ...

آره کاش ivf میکرد ، واقعا بهم ریخته بود . میگفت خییییلی تلاش کردم ولی خدا نخواست. پروانه تو برای ویزیت مطب دکتر انصاری میرفتی یا ابن سینا ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من ٦ هفته يهويي خونريزي شديد كردم كه فكر كردم سقط شد رفتم دكتر قلب يدونه از جنينامو ديد اما او ...

خدارو هزار بار شکر برای دو تا جواهری که خدا بهت داده 

ممنون از راهنماییهات گلم 

استراحتت در چه حد بود زمان لکه بینی؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خدارو هزار بار شکر برای دو تا جواهری که خدا بهت داده  ممنون از راهنماییهات گلم  استراحتت ...

زنده باشي قربونت برم. والله من كلا استراحتم زياد بود اولش كه خونريزي بعدش لكه بيني بعدش سركلاژ بعدش پايين بودن جفت ديگه تا جايي كه تونستم استراحت كردم عزيزدلم از هفته ١٨ به بعد كم كم كاراي سيسموني و خريدمو انجام دادم ولي نه طوري كه خسته بشم كاراي خونمم انجام ميدم اما رعايت ميكنم چون كلا هم نميتونم خيلي فعاليت داشته باشم 

خداياشكرت....❤️ 
زنده باشي قربونت برم. والله من كلا استراحتم زياد بود اولش كه خونريزي بعدش لكه بيني بعدش سركلاژ بعدش ...

بسلامتی عزیزم بارت و انشالا بسلامت زمین بذاری😘😘

ممنون از راهنماییهاتون💚💙💜

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ماشالله جون من تا حدود ١٠ هفته لكه بيني داشتم با روزي دوتا امپول و ٣ تا شياف پروژسترون و هماتوم ...

انشاءالله که خیره توکل بر خدا 

کاری جز صبر ازمون برنمیاد که چیکا جونم 

خدارو هزار مرتبه شکر برا شما به شمارش معکوس رسیده دیگه خیلی نزدیکه دیدار با نی نی های نازت 

بسلامتی انشاءالله بازم خداروشکر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم مرسی که امیدمو بیشتر کردی خدا تو دلی تو برات حفظ کنه

عزیزدلمی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببین کلا متخصص های اطفال جدید و آپدیت فقط آد و آهن پیشنهاد میکنن  مولتی ویتامین فقط ریسک چاقی ...

ممنون که جواب دادید دوست خوبم.خداگل پسرتون رابراتون حفظ کنه .

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
عزيزم ني نيا خوبن😍😍😍😍الهي خدا حفظشون كنه فداتشم.  گلي جان اگر دوست داري ميشه بگي وزن جوجه ...

ممنونم عزیزم پسرم ۳۶۷۰دخترم ۳۱۳۰😍😍

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕