2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
سلام عزیزم بستگی به مرکزی که میرین داره که چند روزه فریز کنن که معمولا سه روزه فریز میکنن

اره سه روزه هست من ۲۵تخمک کشی کردم تا یخ فریز جنینام ۲۸هست میشه سه روزه،اخه دوروزم طول میکشه از فریز در بیارن ذوب شه چو‌من یکشنبه تماس گرفتم سه شنبه انتقال داشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از دعای قشنگت. بهت حق میدم خسته باشی، واقعا قدم گذاشتن تو این راه صبر ایوب میخواد، من که تا فک ...

بله گلم تا حدودی در جریان روند درمانی و زندگیت بودم و خدا رو شکر که نتیجه صبرت رو گرفتی 

ممنون از دعای خیرت .انشالله 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره سه روزه هست من ۲۵تخمک کشی کردم تا یخ فریز جنینام ۲۸هست میشه سه روزه،اخه دوروزم طول میکشه از فریز ...

اره سه روزه فریز کردن دو روز هم میزارن بیرون ۵ روزه یا همون بلاست میشه عزیزم انشالله موفق باشی

عزیزم ببخش زیاد سوال میپرسم از چند هفته میشه برای صدای قلب جنین ب جای سونوگرافی برم بهداشت،امروز شوک ...

نه گلم این چه حرفیه 

من که هیچ وقت بهداشت نرفتم، ولی اگر دستگاهشون دقیق باشه از 14 هفته هم تشخیص میدن

بعدا حرکاتش رو حس می کنی خیالت راحت میشه 

سلام نفس جونم الهی که ۳ ساله امام حسین با دستای کوچیکش گره از مشکلت باز کنه عزیزدلم این بار مثبتی مط ...

سلام عزیزم مرسی که امیدمو بیشتر کردی خدا تو دلی تو برات حفظ کنه

ببخشیدعزیزم میشه بگیدچه غذاهایی براش خوبه .وبه نظرتون مولتی ویتامین زینکامپلکس براش خوبه بهش بدم؟یکس ...

ببین کلا متخصص های اطفال جدید و آپدیت فقط آد و آهن پیشنهاد میکنن 

مولتی ویتامین فقط ریسک چاقی در آینده رو بالا میبره 

همون غذاهای سفره اگر تمامی گروه های غذایی رو بخوره عالیه. کلا حبوبات، پروتئین ها و سبزیجات بچه رو قد بلند میکنه و شکر و این چیزا بچه رو قد کوتاه 

همون چون زیادم هست همش فکرم درگیرشه قرص آسپرینم یک هفته اس قطع کردم تو آخرین سونومم گفت هماتومم ندار ...

ماشالله جون من تا حدود ١٠ هفته لكه بيني داشتم با روزي دوتا امپول و ٣ تا شياف پروژسترون و هماتومم نداشتم عزيزدلم. 

خداياشكرت....❤️ 
ماشالله جون من تا حدود ١٠ هفته لكه بيني داشتم با روزي دوتا امپول و ٣ تا شياف پروژسترون و هماتوم ...

عزیزم دکتر دلیلش رو نگفت؟؟

خون هم دیدین؟؟

بعد چطور آمپول و شیاف و کم کردین ؟تا کی آمپول و شیاف ادامه داشت؟؟

ممنونم جواب بدید

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خوبه‌عزیزم‌یه‌هفته‌قبل‌ویه‌هفته‌بعدش‌بخور تاخدایی‌نکرده‌عفونت‌نگیره دکترخدانشناس‌من‌انقدرسرش‌شلوغ‌ ...

عزیز عفونت لگنی علایمش چیه؟

منم چند سال عفونت دارم فریز هم کردم خوب شدم باز اومده سراغم کشاله ران و باسنم بیشتر موقع درد میکنه میگم نکنه عفونت لگنی دارم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم دکتر دلیلش رو نگفت؟؟ خون هم دیدین؟؟ بعد چطور آمپول و شیاف و کم کردین ؟تا کی آمپول و شیاف ادا ...

عزيزم من ٦ هفته يهويي خونريزي شديد كردم كه فكر كردم سقط شد رفتم دكتر قلب يدونه از جنينامو ديد اما اون يكي فقط جنين بود و قلب نداشت گفت احتمالا اون يكي داره سقط ميشه كه خونريزي داري كه الحندالله ٨ هفته دوباره سونو رفتم اون يكي هم قلبش تشكيل شده بود اما من همچنان لكه بيني داشتم البته از لك بيشتر بود و نوار ميذاشتم. امپولو تا همون ١٠ هفته شيافو هم تا حدود ٢٠ هفته استفاده كردم بعداز اونم روزي يكي تا همين ماه پيش ميذاشتم. 

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم . پروانه دختر داییم حدود ۶ ماه رژیم‌ گرفت البته هردوشون ، iui تعییم جنسیتم کرد ولی جنسیت ...

اره بابا ای یو ای و رژیم تو بهترین حالت ۶۵درصد احتمال جنس مورده نظره واقعا اگه جایه ریسک نیست به نظرم ای وی اف بهترین گزینس