2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی  این آزمایش سی دی مارکر هست و مشکلی هم نداره

ممنون که جواب دادی عزیزم زنگ زدم دکترم گفت فقط اپکا پایینه از دکتر ایمنولوژی وقت گرفتم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
آره منم همش منتظر بودم آلت رو بگه ولی... بله صبر میکنم همون تا آنومالی اونموقع دیگه حتما اونجای نی ...

آره واقعا ماها دیگه از جنسیت گذشتیم، فقط و فقط سلامتی برامون مهمه❤️

انشاالله عزیزم🙏🙏

بچه ها من روز ۱۷ انتقال بودم الان آزمایش دادم منفی شدم انتقالم دو مرحله ای بود سه تا جنین انتقال دا ...

خیلی متاسفم. واقعا   نمی دونم چرا وقتی شرایط خوبه نمیشه. شاید حکمتی داره که ما ازش بیخبیریم.

خدایا شکرت
بچه ها من روز ۱۷ انتقال بودم الان آزمایش دادم منفی شدم انتقالم دو مرحله ای بود سه تا جنین انتقال دا ...

عزیزم واقعا متاسف شدم😔😔

واقعا هم دلسوزی داره بعد اون همه آمپول و رفت و آمد و ... آدم دلش میخواد نتیجه بگیره!

از ته دلم برات دعا میکنم ایشالا انتقال بعدی مامانی🙏🙏

سلام دوستان خوبید؟؟ من چندین ماهه که نبودم اخرین بار بهمن انتقال دادم دوتا بلاست نگرفت و دیگه بیخیال ...

ماشالله اینا رو می بینم روحیه میگیریم ان شالله بسلامتی بیای خبر زایمان بدی

خدایا شکرت
اره عزیزم نگرلن نباش من تو ازمایش غربال اول هم بتام بالا بود و ازمایشگاه گفت چک بشه ولی دکترم گفت ط ...

مرسی گفتی عزیزم، دلم آروم شد واقعا🙏😘

غربالگری اول بتات چند بود؟! ( از الان دارم میپرسم اگر رسیدم به اون زمان ایشالا، دیگه این حال نشم🙈)

سلام عزیزم خوبی ؟ مامان گل اینو فقط نرم افزار های لابراتوار میتونن تفسیر کنن، نتیجه خام تنها ارزشی ...

مرسی عزیزم من اینو از تو سایت رویان برداشتم نمیدونم چرا نمودارش نبود تو سایت

خیلی لطف کردی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم  فکر کنم خودت جواب منو میدونی😉😉😉😅😅😅 دست از سر کچل اینا بردار، پولت زیادی کرد ...

😅😅😅

شرمنده واقعا! میدونم وسواس بیخود به خرج دادم، ولی ذهنم ولم نمیکنه😁

نه دیگه نمیرم بتا

مرسی زینبی جون😘

متاسفم عزیزم 😥 فقط امیدوارم این سختی ها همه آغازی باشه برای یک اتفاق خوب که به بزودی برات رقم می خوره

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم بارداری با ای وی اف معمولا با لکه بینی همراهه و اکثرا دارن !فقط سعی کن استراحت کنی!عزیزم دکتری ...

سلام نیاز جون والا دقیق یادم نمیاد ولی فکر میکنم دکتر مشایخی بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها کسی هست تو بیمارستان بهمن جنین داشته باشه؟ پول جنین هاشو سالیانه نداده باشه؟ من تنبلی کردم هی ...

عزیزم نگران نباش نمیریزن دور،،موقع انتقال اول باید تسویه حساب کنی بعد واست انتقال میدم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏