2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
انشالا عزیزم  توکلت بخدا بسپار به خودش اینجوری آسوده خیال میشی عزیزم

چشم عزیزم ممنون

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من روز ۱۷ انتقال بودم الان آزمایش دادم منفی شدم انتقالم دو مرحله ای بود سه تا جنین انتقال دا ...

عزیزم ناراحت شدم ولی ازرحمت خداناامیدنشو به تلاش خودت ادامه بده خدابزرگترازاین حرفاست بالاخره روزشادی ماهم فرامیرسه گلم اونروزدیرنیست   

مرسی عزیزم خودم پلی کیستیکم همسرم هم اسپرمش ضعیفه  فردا آزمایش میدم امیدوارم که اینبار حکمت خد ...

منم همین مشکل هارو دارم تازه خودایمنی هم دارم ۱ بار سقط داشتم و ۳ بار افت بتا یک بارش طبیعی بود دو بارش ivf دوباره میخوام انتقال بدم برا همین پرسیدم چرا ۳ روزه چون منم احتمالا سه روزه ام، انشاالله ک فردا خوش خبری و خوشحالمون میکنی

منم همین مشکل هارو دارم تازه خودایمنی هم دارم ۱ بار سقط داشتم و ۳ بار افت بتا یک بارش طبیعی بود دو ب ...

مرسی عزیزم انشالله اینبار حتما مثبتی و به سلامتی نی نی رو بغل میگیری

من چهار بار کلا منفی شدم یکبار افت بتا داشتم 

الان هم که ششمین باره 

نیلدا جونم سلام.چطوری عزیزم.بیا از خودت بگو

سلام بارانا عزیزم، خوبی؟ گل پسرمون خوبه؟ بخدا دیروز به یادت بودم داشتم صفحه های 16000 رو میخوندم برج 5 سال 99 تو تازه تو سیکل بودی گفتم چرا بارانا پیداش نیست بعد گفتم ایشالله هرجا که هست حال خودش و پسرش خوب خوب باشه 

منم دردای عجیب تو شکمم شروع شده اما اصلا منفی فکر نمیکنم و میگم حتما طبیعیه شکمم که حسابی گرد شده😉

خودمم که همچنان هیچ وزنی اضافه نکردم😔

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
شوهر منم بنده خدا ساعت ١٠ شب مياد ديگه چه ميشه كرد بايد سوخت و ساخت😂😂اره به اميدخدا خاله جونشون. ا ...

دقیقا مثه همسرم اما انقد که داغونه من دلم نمیاد😔😔

مرسی قربون شکلت برم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️