2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
پروانه جون کیوتن خیلی از خانما شنیدم که اینجا استفاده کردن و نتیجه دیدن برا خانم و اقا فرق داره یا ف ...

والله من یکی میخوردم با شوهرم از اون قوطی مشکیا بودولی برایه زنداداشم فرق داشت برایه دوتاشون ازداروخونه بپرس بهت میگن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم آره این مدت بچه ها خیلی مثبت شدن. منم قعلا انتقال ندادم. چرا عزیزم پس باید چیکار میکرد ...

خداروشکر😍

باید سقط مکرر رو درمان کنم. 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام خوبید؟ خانمایی که با ای وی اف باردار شدین توروخدا سوالامو جواب بدید دوتا سوال دارم 1-هفته سیز ...

سلام عزیزم خوبی ؟

نگران مورد اول نباش دیگه تکرار نمیشه

مورد دوم هم دکترت کاملا درست گفته تا حتی بعد از زایمان گاهی ادامه باید داشته باشه 

اثر این آمپول تا نهایت 24 ساعت هست و بعدش از بین میره پس راحت میشه زایمان کرد بدون نگرانی

کدوم دکتر گفت ؟ دکتر خودت ؟ به چه علت گفتن نباید ای وی اف میکردی ؟ 

دکتر رزاقی رفتم. گفت ivf روشی برای جلوگیری از سقط نیست. گفت توکه خودت باردار میشدی طبیعی

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
@زینبی_بابا     سلام زینبی جون،خوبی؟ میشه لطفا منو از این استرس دربیاری🙈 من ۵ مهر انت ...

سلام عزیزم 

فکر کنم خودت جواب منو میدونی😉😉😉😅😅😅

دست از سر کچل اینا بردار، پولت زیادی کرده گویا همش آزمایش میدی

عزیزم پریودشدم فکر کنم از عوارض واکسن کروناس ک بهم ریختم چون دوروز قبلش دوز دوم روزدم

عزیزم هیچ اهمیتی نداره خیالت راحت

در موردش مقاله خوندم جای نگرانی نیست 😉 😉 😉 

مبارکهههههههههههههه دوز دوم زدی 😍😍😍😍

من کم کم باید دوز سوم بزنم

سلام زینب خانوم.ببخشیدبرای کودک یکساله شیرمحلی راچطوری بایدبدمش؟شیرخشک میخوره.ازنظرتغذیه که چه چیزها ...

سلام عزیزم خوبی ؟

ببین من که اصلا با شیر محلی موافق نیستم و حتی خودم هم نمبخورم

جز وقتی مجبور باشم، که اون هم 10 دقیقه می جوشونم و خب همین جوشاندن شیر باعث میشه کلی خواصش نابود بشه

ترجیح خودم شیر پاستوریزه به روش ESL هست که بیشترین خواص شیر حفظ میشه، شیر محلی هیچ برتری به پاستوریزه نداره تازه از لحاظ افلاتوکسین قابل بررسی هم نیست

در مورد وزن گیری هم اگر بچه سالم هست باید بیخیالش شد، منم پسرم خیییییلی بد غذاست و خیلی اذیتم میکنه، بیشتر با مشاور کودک صحبت میکنم تا اضطراب خودم کم بشه

سلام عزیزم خوبی ؟ شرایط برای میکرو عاااااااااالیه  ولی خب احتمال بارداری طبیعی هست اما خیلی ک ...

عزیزم میشه نظرتو درمورد مورفولوژی بدونم؟

واینکه قراره بدون میکرو باردار بشیم، فعلا اجازه اقدام نداریم .تا دکتر بگه.

مرسی گلم

مورفو 2 درصد بود گلم، برای طبیعی باید بالای 4 باشه  پس خیلی اوضاع خراب نیست

وای

قبلا ۸ بود بعدشد ۶ 

الان شده ۲