2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستای گلم کسی میتونه ازمایشمو بخونه @تورک انا @زینبی  بابا

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی ؟ به خاطر همون نزدیکی بوده، اگر مجدد تکرار نشد اهمیت نداره

سلام زینب خانوم.ببخشیدبرای کودک یکساله شیرمحلی راچطوری بایدبدمش؟شیرخشک میخوره.ازنظرتغذیه که چه چیزهایی باعث وزنگیری بهترش میشه چی خوبه.ممنون میشم راهنمایی کنید

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من خیلی بی دلیل وبدون خوردن قرص آسپرین همچنان لکه بینی دارم قطعم نمیشه آخه از چی میتونه باشه& ...

عزیزم بارداری با ای وی اف معمولا با لکه بینی همراهه و اکثرا دارن !فقط سعی کن استراحت کنی!عزیزم دکتری که تو اتاق عمل پانکچرت کرد کی بود؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من ازمایش ایمنیم ندادم قبل انتقال ۴۰ روز قبلش روزی دوتا ۵ یه هفته قبل انتقال قطع کرد یک هفته بعد انت ...

گلم  اینبار   موقع انتقال  قبل و بعدش قطع نکرد  قرص  پردنیزولون رو  یکسره  خوردی  ؟  

عزیزم نرماله همش. فقط مث مال من آپکا پایینه

عزیزم آپکای نرمال چنده؟کدوم دکتر ببرم جوابشو؟ چی گفتن به شما و هزینه درمان چقدره تقریبا  آپکا چقد طول میکشه کاش قبل اولین انتقال این ازمایشا رو بنویسن برامون   

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اگه مشکلی نداری چه اشکالی داره هر 1 ساعت توقف کنید یکم راه برو خسته هم شدی عقب دراز بکش گرچه با این ...

ممنون جواب دادی عزیزم ،شما مسافرت داشتین این چن وقته ،خوب بود ؟اذیت نشدین ؟

عزیزم نرماله همش. فقط مث مال من آپکا پایینه

شرمنده الاجون انقد سوال میپرسم آزمایش کراس مچم باید بدم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بنظرت واسه انتقالم کم مونده ضرر نباشه؟؟

گلم یبار واسه من این اتفاق افتاد دکتر گفت پماد کلوتریمازول بزن واژینال فقط شبه قبل انتقال نزن. گفت ما قبل انتقال رحمو کامل شستوشو میدیم که تمیز باشه. ولی شما بازم مشورت کن 

بچه ها کسی هست تو بیمارستان بهمن جنین داشته باشه؟ پول جنین هاشو سالیانه نداده باشه؟ من تنبلی کردم هی ...

دور ننداختن ولی الان حتما حتما برو و تمدید کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم من خیلی وقته نبودم خبرای تازه و خوب چیاست؟😍 مثبت تازه داشتیم؟ من بعد از اون هم ...

کدوم دکتر گفت ؟ دکتر خودت ؟ به چه علت گفتن نباید ای وی اف میکردی ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم اولا اگه امپولاتو شروع نکردی پیاده روی داشته باش اگه شروع کردی نه بعد گرمی زیاد بخور تا م ...

پروانه جون کیوتن خیلی از خانما شنیدم که اینجا استفاده کردن و نتیجه دیدن برا خانم و اقا فرق داره یا فقط یک نوع هست هم‌برا خانم و هم برای اقا ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام صبح بخیر دوستای عزیزم

اونایی که تجربه دارن من هماتوم داشتم رفتم ان تی شکرخدا گفت جذب شده نداری دیگه قبل تر که پیش دکترخودم رفته بودم لکه بینی داشتم و هماتوم دکتر گفت استراحت مطلق حالا الان که نه هماتوم دارم نه لکه بینی بازم استراحت مطلق باید باشم یا میتونم زندگی عادی داشته باشم

چون برامون یه کاری پیش اومده باید بریم یه شهر دیگه۳ساعت راهه میتونم بارعایت برم ؟؟

@یاسین_و_یاسمین1   
@تورک_آنا      

@چیکا_      

@nilda71    

سلام صبح بخیر دوستای عزیزم اونایی که تجربه دارن من هماتوم داشتم رفتم ان تی شکرخدا گفت جذب شده نداری ...

سلام عزیزم

نمیدونم هرکس یه شرایطی داره

دکتر به من گفت استراحت مطلق ولی گفتم میخوام برم شهرستان اجازه داد و راه دو ساعت رو چهارساعته رفتم و عقب ماشین هم خوابیدم

ولی همونجا هم استراحت داشتم مطلق نیست ولی هنوز به زندگی عادی برنگشتم 

کاری نمیکنم ولی راه زیاد میرم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚