2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوبین منم مثل شما ۱۴ مهر انتقال دادم ولی روز ۱۶ میرم ازمایش میدم حقیقتش دست ودلم به ازما ...

ممنون عزیزم انشالله هر سه مثبت بشیم

من والا روز ۹ بی بی چک گذاشتم منفی بود ولی زود بود بعد از اون هم دیگه جرات نکردم بزارم

روز ۱۰ اندازه یه بنده انگشت کوچک رو شرتم لک دیدم 

ولی کلا علایمی ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=212152248]اره از روی بتا مشخصه  عشقم نی اره پروانه جونم گفت بتا مشخص میکنه رومخمه بر ...

عزیزم من از خیلیا شنیدم خدایی نکرده جنین قلب نداشته باشه حود بخود سقط میشه 

خداروشکر تو لکه هاتم رفع شده 

پروژسترون یه هورمون کمکیه تو بارداری ولی اصلا نمیتونه به تنهایی جلوی سقط و خونریزی رو بگیره 

عزیزم اصلا ذهنتو درگیر نکن انشالا هفته بعد خوشخبر میای😘🤩

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
فدات شم

سلام عزیزم

من خیلی وقته نبودم

خبرای تازه و خوب چیاست؟😍

مثبت تازه داشتیم؟

من بعد از اون همه سختی و پانکچر ، دکتر بهم گفت تو اصلا نباید ivf میکردی. 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

بچه ها میشه لطفا آزمایش اسپرموگرام و dfi همسرم رو ببینین؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بچه ها میشه لطفا آزمایش اسپرموگرام و dfi همسرم رو ببینین؟

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

میشه لطفا آزمایش همسرمو بینین و نظر بدین؟🙏❤

هاا، آره خوندم یه روشی هست که زاویه ستون فقرات رو با آلت تناسلی میگیرن و از روش جنسیت رو حدس میزنن!! ...

آره منم همش منتظر بودم آلت رو بگه ولی...

بله صبر میکنم همون تا آنومالی اونموقع دیگه حتما اونجای نی نی رو نشون میدن 😅😂

توکل به خدا هرچی باشه جنسیتش رو چشمام جا داره فقط کنجکاویه وگرنه که برای منه سختی کشیده جنسیت ملاک نیست الهی همه نی نی ها فقط صحیح سالم باشن🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نمیدونم عزیزم 

سلام من ۱مهر پانکچر شدم ۱۴ مهر پریود شدم بعد ۷روز پاک شدم امروز ۱۳ سیکلمه از دیروز خون ریزی دارم رفتم سونو واژینال گفت هورمونات بهم ریخته مشکلی نیست فقط تو سونو گفت که چیزی نیست گفتم یه کیست ۱۸ میلی اندومتریوما داشتم تو تخمدان چپم گفت در حال حاضر چیزی تو تخمدانتون نیست یا کوچیک شده یا از بین رفته ایا امکانش هست که ازبین رفته باشه یا دکتر اشتباه میکنه ؟

عزیزم من از خیلیا شنیدم خدایی نکرده جنین قلب نداشته باشه حود بخود سقط میشه  خداروشکر تو لکه ها ...

بله منم شنیدم ولی فک میکردم برا اونایی هست که طبیعی باردار شدن و این پروژسترون ذهنمو درگیر کرده بود و به اشتباه افتادم که حتی خدای نکرده زبونم لال مشکل داشته باشه و قلبش تشکیل نشه این امپول نمیزاره جنین بیفته خداخیرت بده راهنمایی کردی 

اره شکر خدا الان از هفته پیش دیگه حتی لکه م نداشتم انشاالله هفته دیگه همه چی خوب باشه فردا روز عزیزیه خدارو به حق این روز عزیز قسم میدم به هممون کمک کنه دلمون شاد بشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم ممنونم شما خوبین؟نه بابا مامان نشدم هیچ تازه دیونه هم شدم از غصه،😂😂

کاملا درکت میکنم منم مامان نشدم فقط روز به روز افسرده تر و درمانده تر میشم

گلم منم با شما مرکز اصفهان پانکچر کردم ۸ تاجنینم بلاست نشد

یادمه شما هم ۱۰ تا داشتی که بلاست نشد. رویان تهران اومدم دوتا جنینم رو گذاشتن برای بلاست هر دو بلاست شدن. هر چند که انتقالم منفی شد میخاستم بهت بگم جنین شناسی مرکز اصفهان خیلی قوی نیست و بیخودی ناامیدمون کرد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻