2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046257 بازدید | 684508 پست
@سارادلارام     عزیزم به من عدد ان تی نداد شماخودت پرسیدی؟؟؟ کجا رفتی غربالگری؟؟؟

من همون رویان رفتم نه یه برگه داد بهم نوشته بود روش

بهت برگه ای عکسی چیزی ندادن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعی عزیزم منم اول درد تخمدان و کلا درد پریودی شدید داشتم 

عزیزم ببخش ب تو اذیت میدم تو روزی چندتا پردنیزلون داشتی من قاطی کردم یادم رفته ی دونه بوده یا دوتا 

یکم ناراحتم مثل اون سری دستم و گردنم درد میکنه نکنه مثل اون سری بشم

@یامنان   عزیز به نیتت سوره ی یس خوندم انشالله به مراد دلت برسی

ممنون پروانه عزیزم.انشاءالله نی نی تو صحیح وسالم بغل بکیری

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام نداجونم دکترم درمورد چربیم گفت چون بارداری قرص نمیتونم بدم بهت فقط باید با رژیم کنترلش کنی گفت ...

عزیزم منم الان از پیش دکتر اومدم با اینکه چربیم خیلی بیشتر از شما بود گفت هیچ اشکالی نداره تو بارداری این اتفاق میفته و طبیعیه فقط رژیم بگیرم نه اینکه چربی اصلا نخوریم خیلی کم کنیم و پیاده روی و ورزش در کنارش میوه و سبزیحات

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
والله كچل كه شدم موهامم همه سفيد شده. برام دعا كن قربونت برم ميخوام تست بدم

برو تست بده ولی تورو خدا نکن اینجوری با خودت دختر خوب، اخه چرا واسه هرچیز کوچیکی خودتو داغون میکنی،کرونا نداری تو، خودتو با کارای قبل زایمانت سرگرم کن 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم شما بعد انتقال منفی چقد طول کشید پریود بشید.من الان پنج روزه هنوز نشدم.تازه بعضی وقتا ترشح قهو ...

من سه روز بعد اینکه داروهامو قط کردم خیییلی زیاد خونریزی کردم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم یعنی ۲۰سالگی عروسی کردی؟ تواین مدت هیچ کاری نکردی گلم؟ خداانشالله جواب صبرت بابچه‌های سالم و ص ...

اره عزیزم 18عقد کردم بیس عروسی دکتر زیاد رفتم ولی همشون یه مدت دارو میدادن برا شوهرم عملشم کردن که نتیجه نداد بعد میکرو پیشنهاد کردن که نمیخواستم برم امسال رفتم بار اول منفی شدم فقط یه بسته جنین دارم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵