2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
آره منم نمیدونم ک اینجور شده،آخه ۱۵ تا فولیکول و ۳ جنین بی انصافیه!!! انشالله ک شماهم همون یکی میگی ...

مطب ...بار اول خود جهاد اما خیلی دقت نمی کردن و هر روز یه دکتر بود دفعه دوم رفتم مطبش منم حس می کنم جنین شناس خیلی خوب نیست 

آره منم نمیدونم ک اینجور شده،آخه ۱۵ تا فولیکول و ۳ جنین بی انصافیه!!! انشالله ک شماهم همون یکی میگی ...

شما چن سالتونه ؟من ۳۴ دیگه گفتن بهم ذخیره ات هم خیلی کم شده شانسی ندارم دیگه جز این یه دونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطب ...بار اول خود جهاد اما خیلی دقت نمی کردن و هر روز یه دکتر بود دفعه دوم رفتم مطبش منم حس می کنم ...

من اونجا با هرکی صحبت کردم بیشتر از ۴ تا جنین نداشتن

من اگه اینبار نتیجه نگیرم تصمیم دارم هزینش جور کنم و سال بعد برم دانایی بین المللی

اما خیلی سخته برام شاید اصلا جور نشه دوباره رفتن دعا کنید ک نتیجه بگیرم،خدایا خودت فرجی بکن...

امسال میکوبم 
شما چن سالتونه ؟من ۳۴ دیگه گفتن بهم ذخیره ات هم خیلی کم شده شانسی ندارم دیگه جز این یه دونه 

۲۹ سالمه اما ذخیره نمیدونم من مطب حضرتی میرم اونجا خودش سونو میکرد چیزی نگفت و من خودمم یادم نبود بپرسم😔

راستی راجب حضرتی چی میدونی خوبه؟؟من حس میکنم زیاد جدی نمیگیره همه چی رو من یادآوری میکنم ک چکار کنم و...

امسال میکوبم 
واااای خداروشکرررر😍😍😍😍

مرسی عزیز دلم خدا گل پسرو گل دخترتو برات نگه داره فقط گلم خیلی درد تخمدان دارم واقعا نمیدونم کجامه ی نقطه مشخصیه بلند ک میشم یا میشینم میگیره واقعا بد میگیره ی لحظه انگار سنگ میشه دوباره ول میکنه 

من 31سالمه 11 ساله منتظر😞

عزیزم شما بعد انتقال منفی چقد طول کشید پریود بشید.من الان پنج روزه هنوز نشدم.تازه بعضی وقتا ترشح قهوه ایی دارم.شما نمیدونید تاچقد جاداره برای پریود شدن؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم همینم عزیزم پریروز رفتم دوسه دست لباس بخرم از همون قفسه اول کم اوردم از درد و اومدیم خونه همون ...

بسلامتی عزیزم مبارکشون باشه

من همه رو طوسی گرفتم تک وتوکم رنگی هست داخلشون😍😍منم اصلا واسه خرید نرفتم فقط واسه تخت وکمد رفتم که انتخاب کنم،،میترسم برم بگردم خرید کنم هرچند خیلی دلم میخاد 🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من اونجا با هرکی صحبت کردم بیشتر از ۴ تا جنین نداشتن من اگه اینبار نتیجه نگیرم تصمیم دارم هزینش جور ...

انشالله باهم نتیجه بگيريم من دیگه نمیکشم بخدا دخیره ای هم ندارم دوباره برم پانکچر 

۲۹ سالمه اما ذخیره نمیدونم من مطب حضرتی میرم اونجا خودش سونو میکرد چیزی نگفت و من خودمم یادم نبود بپ ...

ذخیره تو سونوی روز دوم‌پریودی معلوم‌میشه و ازمایش ای ام اچ ....حضرتی و موسی پور مثل هم ن ...سرد و یخ و کم حرف منم نتونستم دانایی برم‌  خیلی دکتر مهم نیست روالشون مثل همه جنین شناس مهم تره به نظرم....دانایی  نوبتش سخت بود برام من ازشهرستان میام ..

عزیزم شما بعد انتقال منفی چقد طول کشید پریود بشید.من الان پنج روزه هنوز نشدم.تازه بعضی وقتا ترشح قهو ...

تا یک هفته  بعد قط داروها باید پریود بشی  مطمینی منفی هستی ؟

اره ریسکه الانم بخوام تست بدم تا ساعت ۷،۸ فکر نکنم جواب اماده باشه دیگه این ماه نمیرم بمونه ماه بعد ...

عزیزم خوب تا متوجه نشی کروناست یا نه که نمیتونی ماه بعد سیکلتو شروع کنی چون من شنیدم باید دوماه فاصله باشه من جات بودم امروز تست میدادم و دکتر زنان هم میرفتم اگه اوکی بود فردا داروهارو شروع میکردم که اگه منفی شد جواب تستت الکی سیکلت این ماه عقب نیوفته

به آزمایشگاه شرایطتتو بگی شاید سریع اماده کنه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️