2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
اخه خیلی وثتا تستا هم درست نشون نمیدن میترسم یه وقت امپولا عوارض نشون بدن ،وگرنه دکتر رفتم گفت کرونا ...

تست pcr بدی دقیقه عزیزم تست خون و این کیت های خونگی ممکنه اشتباه بشه چون کرونا باشه بهتره سیکل و شروع نکنی حالا حتی خفیفش،من چون هیچکجا نرفته بودم و هیچکسو ندیده بودم مطمئن بودم کرونا نیست شما ریسک نکن لطفا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوبی نی نیات خوبن ایشالله میگم من کمرم خیلی درد میکنه با پاهام اشکالی نداره؟

منم همینم عزیزم

پریروز رفتم دوسه دست لباس بخرم از همون قفسه اول کم اوردم از درد و اومدیم خونه

همون چهل دقیقه ای هم که اونجا بودیم من هیچی نفهمیدم از درد و کلافگی

تازه اومدم خونه دیدم هرچی دخترونه خریدم صورتی😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وااااااااااااااااااااااای خییییلی خوشحاااااال شدم   خیییییییییییییلی مباااارکه. ان شاالله ب س ...

الا جان چن سالتونه چن ساله منتظرین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم همینم عزیزم پریروز رفتم دوسه دست لباس بخرم از همون قفسه اول کم اوردم از درد و اومدیم خونه همون ...

مبارکشون  باشه به سلامتی بپوشن😍😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دوستای گلم من مثبت شدم بتام ۴۰۰ خوبه 

واااای خداروشکرررر😍😍😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مبارکشون  باشه به سلامتی بپوشن😍😍😍

ممنونم عزیزم

انشاالله قسمت خودت😍

منم ۱۵ تا داشتم ۶تا جنین شد بعدش ۳ تاش از بین رفت الان ۳ تا دارم،میگم جنین شناس جهاد چطوره؟؟؟

نمی دونم از نطر اخلاقی خوبه خوب راهنمایی می کنه کارشو چی بگم والا من ۲بار بانکچر شدم هی میگن رشد نکرد یا نارس بود تخمک ها درحالیکه تهران تخمک نارس و بالغ می کنن ....چی بگم عزیزم نمی دونم کار خداست یا ....مشکل اونا 

موفق باشی عزیزم دانایی خیلی دکتر ماهریه ایشالا نتجیه میگیری

ممنونم گلم انشالله ،انشالله شما هم موفق باشین 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الا جان چن سالتونه چن ساله منتظرین

35 سالمه عزیزم. حدودا 6 ساله . شما چطور؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمی دونم از نطر اخلاقی خوبه خوب راهنمایی می کنه کارشو چی بگم والا من ۲بار بانکچر شدم هی میگن رشد نکر ...

آره منم نمیدونم ک اینجور شده،آخه ۱۵ تا فولیکول و ۳ جنین بی انصافیه!!!

انشالله ک شماهم همون یکی میگیره و ب زودی مامان میشی

مطب موسی پور میری یا مستقیم میری جهاد؟؟

امسال میکوبم 
تست pcr بدی دقیقه عزیزم تست خون و این کیت های خونگی ممکنه اشتباه بشه چون کرونا باشه بهتره سیکل و شرو ...

اره ریسکه الانم بخوام تست بدم تا ساعت ۷،۸ فکر نکنم جواب اماده باشه دیگه این ماه نمیرم بمونه ماه بعد چاره ای نیست ،اگه دو سه روزه خوب بشم‌ماه بعد کارامو‌شروع کنم یا دو ماه فاصله بدم چون هیچی‌نمیدونم در این مورد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من 31سالمه 11 ساله منتظر😞

ببین از من جوون تری این خودش خیییلی مهمه.  

ان شاالله سال اخر انتظارتونه گلم. ان شاالله سال بعد این موقع نی نی ها دارن ونگ ونگ می کنن تو خونه تون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱