2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046560 بازدید | 684528 پست
منم جهاد میرم البته دکتر م موسی پور ....من فقط یه جنین دارم جای امیدی هست ؟

تعریف موسی پور رو خیلی شنیدم دکتر خوبیه ،توکلت به خدا باشه انشالله همون یه دونه نی نی سلم میشه برات 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رفتم تزریق کردم با دو ساعت تاخیر مشکلی نیس؟؟  نکنه بدنم افت پروژسترون بده دو ساعت دیرتر ز ...

نه گلم اشکال نداره ،،خوبکاری کردی اینجوری بهتره تا هفت هشت ساعت تاخیر

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ان شاالله، دائم وضو ميگيرم دعا ميكنم كه هركي در انتظار بچه هست، خدا دلشو شاد كنه… ان شاالله شماهم ب ...

انشالله 🙏

مرسی قربونت برم هرچی به تهش نزدیک میشی انتظار سخت تر میشه این 11 هفته تموم بشه من روی ماهشو ببینم وااای خدا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوباره شروع کردی چیکا😬

عزیزم خوبی نی نیات خوبن ایشالله

میگم من کمرم خیلی درد میکنه با پاهام اشکالی نداره؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم یه تست کرونا بده بعد سیکل و با خیال راحت شروع کن،بعضی جاها 7،8 ساعته جواب میدن بعد داروهاتو شر ...

اخه خیلی وثتا تستا هم درست نشون نمیدن میترسم یه وقت امپولا عوارض نشون بدن ،وگرنه دکتر رفتم گفت کرونا نیست اگرم باشه خیلی خفیف هست دارو اینا هم‌نداد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها من خیلی نگرانم کسی هست مثل من باشه ؟ من امروز روز ۱۶ انتقالم روز ۹ انتقال هم آزمایش دادم مثبت ...

نگران نباش تو سیکل ای وی اف و اینا لکه بینی طبیعیه دقیقا حمله ای که اون روز دکترم به یه بیمار گفت 

دوستای گلم من مثبت شدم بتام ۴۰۰ خوبه 

مبارکت باشه عزیزم منتظر خبر خوشت بودم ایشالا بشه چراغ خونت💃💃💃💃💃

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام بچه ها جونم من رفتم سونو خداروشکر قلبش تشکیل شده😍🤩 انشاءالله دوستای دیگمم میان خبر خوش میدن ب ...

ااای جاااان مباااارکه عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات بشم انشاءالله تشکیل شده مطمئن باش کی میری برا قلبش؟

💃💃💃💃مبارکه ای خدا چه روز خوبیه امروز

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دوستای گلم من مثبت شدم بتام ۴۰۰ خوبه 

وااااااااااااااااااااااای خییییلی خوشحاااااال شدم   خیییییییییییییلی مباااارکه. ان شاالله ب سلامتی تا اخر  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱