2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
دوستای گلم من مثبت شدم بتام ۴۰۰ خوبه 

عزیزمممم بسلامتی مبارک باشه ایشالله برات پایدار باشه بارداری خوبی رو تجربه کنی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
وقتی از اسید معدته چرا این قرصهارو بخوری؟ صبحا ناشتا اس امپرازول بخور و تو روز فاموتیدین من جوری ش ...

ميترسم از اسيد معده نباشه😔😔اصلا جايي هم نميرم كه بگم كرونا گرفتم نميدونم اين سوزش لعنتي يهويي از كجا اومد. نشد ميرم يه تست ميدم خيالم راحت بشه حداقل

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چیکا جونم من دوبار گرفتم .اینا علایم نیست استرس نده ببه خودت.علائم سرماخوردگی ولی شدیدتر اونم ا ...

ممنونم فداتشم دقيقا از ديروز كه اينجوري شدم از استرس زياد فشارم زير ١٣ نمياد درصورتي كه اين چند وقته همش ١١ و ١٢ بود😔توروخدا برام دعا كنيد چيزي نباشه ٩ ماهه جز مطب دكتر و سونو ازمايشگاه رنگ هيچ جا و هيچكسو نديدم همه حرفا و كنايه هارو به جونم خريدم كه اينارو صحيح و سالم به دنيا بيارم اگر تو اين دو هفته ي اخر بخوام مبتلا بشم خيلي نامرديه. 

خداياشكرت....❤️ 
سلام نداجونم دکترم درمورد چربیم گفت چون بارداری قرص نمیتونم بدم بهت فقط باید با رژیم کنترلش کنی گفت ...

عه خداروشکر من ساعت ۶ نوبت دارم خداکنه به منم همینو بگه واسه من ۲۹۰

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام بچه ها جونم من رفتم سونو خداروشکر قلبش تشکیل شده😍🤩 انشاءالله دوستای دیگمم میان خبر خوش میدن ب ...

مبارکه عزیزم انشالله که ۱۲۰ سال قلبش بزنه 😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم من بعدازظهر باید برم مطب دکترم خودش سونو میکنه غروب میشه دیگه.انشاله شما زودتر بیایی و خوش خبر ...

به امید خدا عزیزم🤩🤩🤩

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم من بعدازظهر باید برم مطب دکترم خودش سونو میکنه غروب میشه دیگه.انشاله شما زودتر بیایی و خوش خبر ...

سونو واژینال میکنن؟؟؟

نمیدونی ماشالا جون واژینال رفته یا شکمی؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بچه ها تو رو خدا برام دعا کنین ک ۹ ماه سالم بم نه تو دلم توروخدا هرکسی هردعایی داره واسه منم بخونه&n ...

تبسم جان تبریز کدوم مرکز میری دکترت کیه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

خانما برا کسی اتفاق افتاده قبل از شروع کارای ای وی اف کرونا گرفته باشه؟ بعد چند مدت از کرونا میشه کارای ای وی اف رو انجام داد ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بچه ها جونم من رفتم سونو خداروشکر قلبش تشکیل شده😍🤩 انشاءالله دوستای دیگمم میان خبر خوش میدن ب ...

مبارک باشه عزیزم انشالله که قلبش 120سال برات بزنه انشالله که نیکاد جونم با خبرای خوش بیادوخوشحالمون کنه

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت