2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام بچه ها جونم من رفتم سونو خداروشکر قلبش تشکیل شده😍🤩 انشاءالله دوستای دیگمم میان خبر خوش میدن ب ...

مبارکه عزیزدلم، انشالله قبلش 120 سال برات بتپه 

شما معیار سن حاملگی رو فقط میتونی سونو ان تی بذاری

الان سنشو فقط از اندازه ساک حاملگی میگن یه جدول هست که مثلا ساک 16 میلیمتره میشه 7 هفته اما تو سونو ان تی جنین رو اندازه میزنه و میگه و اون دقیقه شما فعلا براساس تاریخ پریودت جلو برو سن حاملگیتو تا ایشالله سونو ان تی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه نگفت عصر چه ساعتی میاد میترسم دیر بیاد گفتم بهش زنگ بزنم امروز دیگه نیاد خودم برم بزنم اره چشم ه ...

پس برو بزن عزیزم این بهترین کاره ❤️

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مبارکت باشه عزیزم انشالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری خانمی کجا انتقال دادی و بعد از انتقال چه کار ...

مرسی گلم تبریز انتقال داده بودم بعد انتقال هیچ کار خاصی نکردم استراحتم نداشتم کارای روزانمو میکردم اره روز ۱۲ لک قهوه ای

دوستای گلم من مثبت شدم بتام ۴۰۰ خوبه 

به امروز چه روز خوبیه مبارکت باشه تبسم جون خیلی خوشخالم برات انشاءالله که صحیح وسالم بغل بگیریش.اره بتات هم خوبه عزیزم نگران نباش😍😘

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام بچه ها جونم من رفتم سونو خداروشکر قلبش تشکیل شده😍🤩 انشاءالله دوستای دیگمم میان خبر خوش میدن ب ...

چشم و دلت روشن باشه مامان خانوم عزیزم. انشالله که همه مراحل رو به سلامتی بگذرونی. انشالله نیکاد جون هم با خبرای خوب خوشحالمون کنه❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی گلم تبریز انتقال داده بودم بعد انتقال هیچ کار خاصی نکردم استراحتم نداشتم کارای روزانمو میکردم ا ...

ببخشیدا سوالام زیاد شد شما چندم انتقال دادید؟

من ۱۴ انتقال دادم دو تا جنین سه روزه 

دیروز بی بی چکم منفی شد ولی امروز لک دیدم 

دوستای گلم من مثبت شدم بتام ۴۰۰ خوبه 

خداروشکررررر الحمدلله،،اره خوبه ،مبارکت باشه🤩🤩🤩🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
جددی اون گفت عصر میاد اینجوری دیر میشه برم بزنم بهتره 

اره عزیزم اگه میتونی ودرمانگاه بهت نزدیکه برو بزن 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏