2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
نیکاد جان برات آیه الکرسی می خونم ان شالله که خدا دلتو شاد می کنه 

قربونت برم شوره جوون لطف میکنی انشاالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشاءالله خواسته دلت با حکمت خدا یکی باشه عزیزدلم واین سری بری صدای قلبشو بشنوی  من فردا باید ...

ممنون عزیزم انشاالله....هممون مثه هم هستیم و به دعا درحق همدیگه محتاجیم 

ای جانم عزیزم انشاالله فردا میشه بهترین روز زندگیت و صدای قلب نی نی تو میشونی و میشه بهترین صدا برات قربونت حتما ماروهم بی خبر نذار خوشحالمون کن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم ممنونم الهی که دوران بارداریت به خوبی وخوشی بگذره 

فداتشم انشالله شما هم نی نی تو به موقع وصحیح و سالم بغل کنی ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

ببخشید یه سوال دوستان باید فاصله بین مصرف قرص تیروئید و استرادیول چقدر باشه؟؟ 

همچنین فاصله بین قرص تیروئید و قرص اسید فولیک؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

دارو هایی که تداخل دارن حداقل باید دو ساعت فاصله باشه

اهاان خوبه خیالم راحت شد همشون و وقتی میخورم 3 ساعت فاصله میندازم بینشون گفتم نکنه بیشتر لازم باشه ممنون پروانه جون

اهاان خوبه خیالم راحت شد همشون و وقتی میخورم 3 ساعت فاصله میندازم بینشون گفتم نکنه بیشتر لازم باشه م ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله به سلامتی میاییو میگی قلب نازنینشو دیدی راستی فتال پل و ندید برات اخرین سنوت چند هففته بودی 

خواهش میکنم عزیزم انشالله به سلامتی میاییو میگی قلب نازنینشو دیدی راستی فتال پل و ندید برات اخرین سن ...

انشاالله عزیزم دفعه پیش سونو دادم دو تا ساک و دیدن و گفتن یکی 5 هفته و یکیش 6 هفته س و فتال پل داره اما قلب نداره اما چندروز پیش رفتم دوباره سونو این بار گفتن نه دوتا ساک نیس یکیه و 16 میلیمتره و کیسه زرده داره همون yolk sac  و 6 هفته و 6 روزه و قطب جنینی نداره نمیدونم منظورش از قطب جنینی همون قلب بود یا نه اما اسمی از fetal polتو سونو نیس اصلا برا این سردرگمم چطور اول دوتا بود الان یکیه مگه میشه فورا یکیش ازبین بره و اینکه بین سونو و اخرین پریود حدودا 1 هفته 10 روز اختلاف هس ولی دکتر سونوگرافی از اخرین پریودم نپرسید از روز انتقالم پرسید وقتی گفتم 13 شهریور بوده گفت پس باتوجه به انتقالت 10 روز دیگه م صبر کن دوباره سونو بده واقعا گیجم 

سلام آلا جونم دیروز زنگ زدم گفت اگه خونریزی کردین باید غسل استحاضه بکنین ولی اگه درحد لکه بینیه برای ...

دست گلت درد نکنه عزیزم.خدا خیرت بده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خوبین  بچه ها نه روزه انتقال دادم تواین مدت انوکساپارین رو کنار نافم میزدم میتونم حالا جا ...

بله میتونی

کلا چرخشی بزن

یه روز بازوی راست

یه روز چپ

یه روز سمت راست /چپ ناف

یه روز بیرون ران چپ/راست

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
دست گلت درد نکنه عزیزم.خدا خیرت بده

فدات بشم کاری نکردم 

ولی برا لکه بینی خیلی سخت شد برام

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم وضعیت لکه بینیت به چه صورته؟؟؟ بهتر شدی؟ فردا چه سالتی نوبت سونوته؟

والا تینا جون لکه بینیم همونطوریه حجمشم تقریبا زیاد میخواستم یه شیاف اضافه کنم باز گفتم تا شنبه صبر کنم ببینم دکتر چی میگه 

فردا ساعت ۱۱ وقت دارم براشما چه ساعتیه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم انشاالله....هممون مثه هم هستیم و به دعا درحق همدیگه محتاجیم  ای جانم عزیزم انشاالل ...

چشم عزیزم حتما انشاءالله این سری میری سونو شمام صدای قلب نازشو میشنوی وخیالت راحت میشه 

هرچند که تازه بعد مثبت شدن شروع نگرانیا ودل مشغولیاس 

والا تینا جون لکه بینیم همونطوریه حجمشم تقریبا زیاد میخواستم یه شیاف اضافه کنم باز گفتم تا شنبه صبر ...

انشالا که خیره عزیزم 

لکه بینیت قهوه ایه؟؟

من فردا ساعت ۲ نوبت دارم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...