2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
چشم حتما میشه بگید مثلا چه نذری؟

سلام نیکاد جان برا دل بی قرارت متاسفم انشالله با شنیدن صدای قلبش آروم میگیری و خدا ب زودی دامنت سبز میکنه

عزیزم چله زیارت عاشورا خیلی مقبوله من از خیلیا شنیدم ک حاجت گرفتن،تا تموم شدن چله خدا حاجت روا کرده من خودم قبلا برا حاجت دیگه ای حاجت گرفتم از چله عاشورا،انشالله شمام متوسل شو ب آقااباعبدلله بخاطر علی اصغرش واسطه میشه و نی نی تو برات نگه میداره...💜💜

امسال میکوبم 
خانما روز۱۲ انتقالم دوروز بود ک ترشح های شیری داشتم ودرد پری الان بهم درد پری زیادی وارد شد و لکه صو ...

بی بی نزدی استراحتت رو بیشتر کن انشاالله که نشانه بارداریه نترس تا دارو میخوری پری نمیشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد خدا دوسش داشته براش معجزه کرده خداکنه برای منم معجزه بشه ممنون عزیزم برا دلگرمیت میتونی اونجا تگ ...

خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چقد خدا دوسش داشته براش معجزه کرده خداکنه برای منم معجزه بشه ممنون عزیزم برا دلگرمیت میتونی اونجا تگ ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7279569/تشخیص-اشتباه-دکتر-برای-سقط

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام خوبین 

بچه ها نه روزه انتقال دادم تواین مدت انوکساپارین رو کنار نافم میزدم میتونم حالا جاشو عوض کنم تو بازو بزنم؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
فدات بشم فرق نمیکنه هر نذری بکنی من از اول انتقالم روزی یه دونه زیارت عاشورا میخونم هدیه میکنم به ای ...

عزیزم انشاءالله بارداری آسونی داشته باشی ..یه سوالی داشتم زیارت عاشورا که می‌خونی صد سلام و لعن رو کامل میگی؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ببین فکر کنم عددت ۳۳ بوده اینجوری ۲۸ که تقسیم بر ۷ میشه رو جدا کن میشه ۴ هفته  حالا از ۳۳ میم ...

مرسی عزیزم ممنونم خیلی گیج شده بودم 😁😁

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام خوبین  بچه ها نه روزه انتقال دادم تواین مدت انوکساپارین رو کنار نافم میزدم میتونم حالا جا ...

فکر نکنم منکه همش دور ناف زدم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

خانم ها کسی مرکز نوید پیش صاحب کشاف رفته تجربه ای دارین کمکم کنین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خانم ها کسی مرکز نوید پیش صاحب کشاف رفته تجربه ای دارین کمکم کنین

من سال ۸۷  قبل از اینکه برم رویان رفتم اونجا به نظرم تشخیص اشتباه داشتند اول کار از من میخواستم لاپاراسکوپی بگیرند که من قبول نکردم بعد که رفتم رویان  با عکس رنگی مشخص شد من کاملا سالمم و همسرم مشکل داره یه چیز دیگه روز اولی که اونجا رفته بودم از همه خانوم ها اکوی قلب میگرفتن چراشو نفهمیدم و خدارو شکر تو اون مرکز ادامه ندادم و به رویان اومدم 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
من سال ۸۷  قبل از اینکه برم رویان رفتم اونجا به نظرم تشخیص اشتباه داشتند اول کار از من میخ ...

اکوی قلب که مام هم میگیرن تیم نصر 

مرکز ابن سینا هم بار اول که میری برای تشکیل پرونده باید دکتر قلب و غدد و تغذیه و ایمونولوژی بری 

ولی لاپراسکوپی و منم شنیدم که خیلیا میگن فقط اونجا انجام میشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
واقعا ممنون از جواب هاتون دوستان 😥 چرا جواب سوالمو کسی نمیده 

عزیزم بی بی چک بزن 

درد پریودی از علائم مثبت شدنه 

من که خودم اینجوری بودم 

به لک توجه نکن بی بی بزن 

اگه مثبت باشی انشالا شیاف پروژسترونت رو دکتر بیشتر میکنه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام خوبین  بچه ها نه روزه انتقال دادم تواین مدت انوکساپارین رو کنار نافم میزدم میتونم حالا جا ...

عزیزم دکتر من میگفت یا توی بازو بزن یا دور ناف 

ولی بنظر من بازود درد داره😥😥😥

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...