2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
سلام ساراجون میگم شما شکمت بزرگ شده؟؟من حس میکنم شکمم بزرگ شده بود از دیشب کوچیک شده نمیدونم چرا نگ ...

سلام عزیزم من یه کوچولو 

نگران نباش بعضی وقتا شکم نفخ داره بعد که خوب میشه شکم کوچیکتر میشه منم یبار اینجوری شدم نگران نباش عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پروانه جون من اصلا واسه سونو ساک نرفتم، چون به تعطیلات عید خورد و همه جا تعطیل بود، 9 هفته رفتم، میب ...

خوش یه حالت والله منم گفته ده روز دیگه شهر خودتون برو سنوی قلب ۲۱ روز دیگم بیا مرکز منم میخوام صبوری پیشه کنم تا ۲۱روز دیگه نرم سنو داروهامو همون جوری ادامه بدم مگر اینکه خدایی نکرده لکه بینی داشته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا زود نرو، بسپار بخدا، انشالله که همه چیز بخوبی و خوشی پیش میره.

مرسی عزیزم اره والله دادمش دست خودش اگه بخواد بمونه میمونه نخوادم بمونه والله با حرص خوردن ما که جاش محکم نمیشه منم تصمیم گرفتم ریلکس بر خورد کنم سره بتا چچه بلایی سره خودم اوردم نمیخوام این بارم تکرار بشه ادم یه بار تجربه میشه براش

فداتبشم عزيزدلم مهربون هرروز و هرساعت از ته قلبم براي همه منتظرا دعا ميكنم. برام دعا كن اين چندوقتم ...

انشالله به زودی بیان بغلت دلهره طبیعی گلم خدا دلتو آروم کنه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستای عزیزم آیا قطع شدن لکه بینی نشانه جذب یا دفع هماتوم؟؟ دوهفتس لکه بینیم قطع شده شکر خدا🙏🙏 م ...

عزیزم من کلا سه روز لکه بینی داشتم

اما سه هفته بعد رفتم هماتومم بود با همون سایز

اما قطع لکه بینی نشونه خوبیه

استراحتت رو تا زمانی ک دکتر گفت داشته باش

من با وجودی ک حدودا دو ماهه حدودا لکه بینی ندارم دکترم استراحتم رو قطع نکرده

تو سونو فقط مشخص میشه رفع شده

وااااای نیکاد نگووووو این حرفو عزیزدلم 😭😭😭 بنظرم این ۱۲ روزو حتما صبر کن دورت بگردم الهی به حق ۳ ...

چی بگم این چند روز حالم خوب نیس ببخش دیر جواب دادم زیاد نت نمیام مگه اینکه خدا برام معجزه کنه وگرنه امیدی ندارم انشاالله عزیزمم آمییییین 

انشاالله به سلامت نی نی تو بغل بگیری عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
وااای نیکاد جیگرم خون شد بخدا 😭😭😭انقدر خودتو اذیت نکن دورت بگردم 

خدانکنهه مهربونم دلم آروم نمیشه یه لنگ در هوا موندم نمیدونم چی میشه دوست دارم زود تکلیفم روشن بشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیز دلم تو رو خدا اینجوری خودتو نباز فعلا وقت داری دختر  بخدا با تمام پیامات گریه کردم  ...

قربونت برم عزیزم خدا نکنه انشاالله شما به سلامت گل پسرتو بغل بگیری هیچی بدون خواست خدا نمیشه منم راضیم به رضاش صبر میکنم ببینم رضای خدا چیه 

عزیزدلم اینقدر ناامید نباش از این ستون تا اون ستون فرجه.انشا... تا 12روز دیگه تشکیل میشه گلم توکل کن ...

ممنون عزیزم پناه برخدا تا ببینم چی میشه دیگه گریه زاری هامو کردم فقط صبر میکنم هرچی شد راضیم به رضای خدا

خوش یه حالت والله منم گفته ده روز دیگه شهر خودتون برو سنوی قلب ۲۱ روز دیگم بیا مرکز منم میخوام صبوری ...

پروانه جون شما بادکش و خودت انجام دادی چه جوریه من نشنیدم تا حالا کِی و کجای شکمت انجام میدی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نه تو رو خدا عزیزم. وقتی مرکز گفته صبر کنی حتماااا صبر کن. جووووووون من قطع نکن داروهاتو عزیزم.  ...

چشم صبر میکنم اره مرکز گفت صبر کن سونو بده  توکل بخدا هرچی شد شاکرم چون کاری از دستم ساخته نیس ممنون مهربون جون خودمم دارم هر روز یس میخونم نذر کردم اگه این بارداری قسمتم باشه و برام بمونه تا زایمان هر روز بخونمش