2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
سلام دوستان گلم من دیروز رفتم سونو قلب بازم تشکیل نشده بود گفت یه ساکه بارداریه که 6 هفته و 6 روزه و ...

عزیزم انقد عجله نکن.ده روز که چیزی نیس صبر کن.وقتی کیسه زرده هست هرلحظه امکان تشکیل قلب هست.توکل کن.شما بتات هم بالا بود اولین ازمایش درسته؟

عزیزم اصلا داروهاتو قطع نکنی وایستا این ده روزو بازم برو سنو اون که جنین داره پس احتمالش زیاده قلبشم ...

اون نگفت جنین داره گفت کیسه زرده یا همونyolk sac که تو سونو خودمم دیدم مثله یه حلقه بود!!!!

نمیدونم این بعدا همون جنین میشه یا نه

چی بگم پس چرا تشکیل نمیشه و سونوگرافی  با تاریخ پریودم اختلاف داره یعنی رشدش خوب نیس؟؟ ولی دیروز سونو چیزی نگفت فقط دکتر سونوهم گفت دوباره یه هفته دیگه سونو تکرار کن ولی صبح با مرکز زنگ زدم گفت 12 روز دیگه تکرار کن چون 13 انتقال دادی نمیدونم منظورش چی بود

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من خیلی ضعیفم دوست دارم بمیرم نمیتونم به کسی هم حرفامو بزنم حتی شوهرم چون بیشتر مشکلمون از ش ...

کاملا درکت می کنم عزیزم. این حال و حس غمگین و این روزها هم می گذره. به خودت زمان بده تا سوگواری کنی. همه ی آدمها با رنج و سختی دست و پنجه نرم می کنند، هر کس به شکلی، اما این دلیل نمیشه که چون ظاهرشون بنظر قوی میاد، تو در باطن ضعیف باشی یا از احساسات منفی ای که داری شرمنده باشی... این روزها هم می گذره و تو بالاخره مامان میشی، شک نکن. من معتقدم آدمیزاد اگر پی هدف و آرزویی رو بگیره و با تمام قلبش پیش بره، بالاخره خدا اون رو توی مسیر درست قرار می ده. 🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نيكاد جان اينهمه صبركردي اين چندروزم صبركن فداتشم خدا بزرگه❤️

چیکاجون خیلی داغونم که حد نداره من تا اینجای راه اومده بودم و دلخوش بودم نمیدونم چرا یهو همه چی خراب شد واقعا سخته این 12 روزم صبرکنم حس میکنم نمیکشم و هم اینکه نکنه بزرگتر بشه و سقطم سخت بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم انقد عجله نکن.ده روز که چیزی نیس صبر کن.وقتی کیسه زرده هست هرلحظه امکان تشکیل قلب هست.توکل کن. ...

چی بگممم عزیزمم خیلی سخته حس میکنم نمیگذره این 12 روز و الکی دارم صبر میکنم من الان دوبار سونو دادم گفتن قلب نداره  دلخوشی زندگیم همش خراب شد اره عزیزم بتام 1278 بود و تکرارشم نکردم

وای بچه ها من دوباره ازم خون اومده 😫😫😫یعنی اون هماتومه اس که دفع شده یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان گلم من دیروز رفتم سونو قلب بازم تشکیل نشده بود گفت یه ساکه بارداریه که 6 هفته و 6 روزه و ...

وااااای نیکاد نگووووو این حرفو عزیزدلم 😭😭😭

بنظرم این ۱۲ روزو حتما صبر کن دورت بگردم الهی به حق ۳ ساله کربلا که قلبش تشکیل میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم خوبی ؟ نه والا حالا اینکه بد خط هست به کنار، این صفحه خودکاری دکتر نیست 😉 😉 😉 و اثر ک ...

زینبی جون پردنیزولون را چطور قطعش کنم؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها من خیلی ضعیفم دوست دارم بمیرم نمیتونم به کسی هم حرفامو بزنم حتی شوهرم چون بیشتر مشکلمون از ش ...

منم دقیقا مثه شمام عزیزم دیروز رفتم گفت قلبش تشکیل نشده اگه نشه باید سقط کنی داغونم خیلی از دوستان و دوروبری هام باردارن اونم مثه اب خوردن باردارشدن و مشغول سیسمونی خریدن تازه یکیشون چند روز پیش رفت برا جنسیت نی نی ش نه مثه من بدبخته بدشانس که با هزارتا دنگ و فنگ و هزینه و مشکلات باردار شدم ولی بازم خدانخواست و قلبش تشکیل نشده بخدا اندازه 10 سال پیر و دل مرده شدم ماهم مگه ادم نیستیم مگه دل نداریم بخدا منم همه باسنم سیاه و کبود و گوله گوله شده همش درد میکنه حس میکنم توانشنو ندارم دیگه😭😭😭 شوهرم از من بدتره

عززززیزم ایشالا که مثبت میشی ،من امروز ۱۴ روز انتقالم بودم ،روز هفتم بی بی چک زدم بعد از دو سه ساعت ...

ممنون گلم از راهنماییت . اخه دفعه قبل بیبی چک زدم منفی شد خیلی خودم وباختم وقبل از ازمایش مدام گریه میکردم میگفتم شاید اشتباه شده.که البته نشده بود . .ایندفعه نمیخوام این قدر زجر بکشم وتا 14روز امیدوار باشم وحالا دیگه هرچی خدا بخواد .

منم دقیقا مثه شمام عزیزم دیروز رفتم گفت قلبش تشکیل نشده اگه نشه باید سقط کنی داغونم خیلی از دوستان و ...

وااای نیکاد جیگرم خون شد بخدا 😭😭😭انقدر خودتو اذیت نکن دورت بگردم 

ممنون ماشالا جون خدا از دهنت بشنوه .برام دعا کن گلم . 

فدات بشم لایق باشم حتما دعاگوتم 

ماشالا جون تو چقدر مهربونی به همه امیدواری میدی الهی بحق مهربونیت واینکه دل همه روشاد میکنی انشا...& ...

قربونت بررررم مهربونی از خودته عزیزدلم 

ممنونم از دعای خیرت مهربون الهی که همگیمون نتیجه خیر بگیریم وشمام خیلی خیلی زود خبر مثبت شدنتو بهمون بدی ومارو خوشحال کنی