2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
منم دقیقا مثه شمام عزیزم دیروز رفتم گفت قلبش تشکیل نشده اگه نشه باید سقط کنی داغونم خیلی از دوستان و ...

عزیز دلم تو رو خدا اینجوری خودتو نباز فعلا وقت داری دختر 

بخدا با تمام پیامات گریه کردم 

ولی مطمئنم خوشخبر میای 

داروهات و قطع نکنی 

یه کاری نکن پشیمونی ببار بیاد

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام دوستان گلم من دیروز رفتم سونو قلب بازم تشکیل نشده بود گفت یه ساکه بارداریه که 6 هفته و 6 روزه و ...

عزیزدلم اینقدر ناامید نباش از این ستون تا اون ستون فرجه.انشا... تا 12روز دیگه تشکیل میشه گلم توکل کن به خدا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم تو رو خدا اینجوری خودتو نباز فعلا وقت داری دختر  بخدا با تمام پیامات گریه کردم  ...

تینا من دوباره ازم خون اومد زیااادم بنظرت هماتومه دفع شده یانه؟ 

الان نیکادم اومد اینجوری گفت منم کاملا امیدمو ازدست دادم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وای بچه ها من دوباره ازم خون اومده 😫😫😫یعنی اون هماتومه اس که دفع شده یانه؟

زیاد یا لکه؟؟؟

دختر استراحت کن دیگهههههه

زیاد یا لکه؟؟؟ دختر استراحت کن دیگهههههه

نه زیااااد پدم کامل پر شده بود بابا بخدا همش استراحتم همش درازم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
تینا من دوباره ازم خون اومد زیااادم بنظرت هماتومه دفع شده یانه؟  الان نیکادم اومد اینجوری گفت ...

عزیزم ممکنه هماتومه اس داره دفع میشه 

ولی باز اگه اونم باشه خیلی استراحت کن که ریز ریز دفع بشه 

شیاف بذار بنظرم همین الان دراز بکش اصلا پا نشو خوب میشی

بله عزیزم میخورم. ویتامین ای.سی. دی. فرتیل سی ام. کیوتن. ال آرژنین. امگا۳. 

ال آرژانین و خودتون خوردین یا دکتر براتون تجویز کرد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

اگه بعد شیاف و دراز کشیدن دیدی اوکی نشدی باز یه سونو برو ضرر نداره که

من روز جمعه قشنگ خون داشتم با استراحت و روزی ۳ تا شیاف خوب شدم

الان استرسم بخودت راه نده 

ایشالا قلب جنین نیکادم تشکیل میشه اصن بهش فک نکن استرس خیلی برات بده 

خواهر من الان بچشم دنیا اومده اونم لکه بینی داشت میگفت وقتی استرس داشتم و عصبی بودم بیشتر میشد

سلام دوستان گلم من دیروز رفتم سونو قلب بازم تشکیل نشده بود گفت یه ساکه بارداریه که 6 هفته و 6 روزه و ...

نه تو رو خدا عزیزم. وقتی مرکز گفته صبر کنی حتماااا صبر کن. جووووووون من قطع نکن داروهاتو عزیزم. 

هر روز برا خودت و نی نی آیه الکرسی میخونم ان شاالله دفعه بعدی که رفتی سونو میای میگی تشکیل شده قلب کوچولوش  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزم اگه خون رنگش تیره باشه اشکال نداره هماتومه داره دفع میشه،،فقط استراحت کن توکلت بخدا باشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
زينبي جون من ٣٤ هفتم و ٢٠ روز ديگه زايمانمه. چندروزه ترشحاتم بازم زياد شده طبيعيه؟ يا لازمه برم چكاب ...

وای چیکا بسلامتی گلم خدا فرج خیر بده

این روزا قسمت همه منتظرا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم دقیقا مثه شمام عزیزم دیروز رفتم گفت قلبش تشکیل نشده اگه نشه باید سقط کنی داغونم خیلی از دوستان و ...

عزیزم بازم صبر کن هنوز وقت داری من آبجیم قلب بچه ش ۸ هفته دیده شد خود منم ۹ هفته بود قلب بچه رو دیدم دکترش همش به خواهر میگفت باید سقط کنی الان دخترش ۴ سالشه به خودت استرس نده که اگرم میخواد تشکیلشه اون وقت این استرست مانعش شه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چیکاجون خیلی داغونم که حد نداره من تا اینجای راه اومده بودم و دلخوش بودم نمیدونم چرا یهو همه چی خراب ...

عزيزم نميدونم چي بايد بگم اما از رحمت خداوند نااميد نشو قربونت برم😔😔😔

خداياشكرت....❤️