2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سن جنین به علاوه ۱۴ به علاوه روز های گذشته از انتقال، همش تقسیم بر ۷ کلا برای تشخیص دوقلویی خیلی رو ...

بعد اون خورده اش که در میاد روزهاشه ؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان الان متوجه شدم ببین چند تا سلول گرد فقط هست  نمونه برداری از بیضه داشتین تا حالا؟

قبلا داشتن

حالا برای سه شمبه دیکه قراره عمل بشه باز ببینم چیزی هست یا نع

چون بار قبل توی بیضه اسپرم سالم داشت

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
بچه ها من خیلی ضعیفم دوست دارم بمیرم نمیتونم به کسی هم حرفامو بزنم حتی شوهرم چون بیشتر مشکلمون از ش ...

عزیزه دلم هممون این روزای سختو دیدیم و پشت و سر گذاشتیم وقتی واسه بارداری به مشکل میخوری باید بدونی که راه سختی پیش رو داری اما اخرش قشنگه و مثل یه معجزه س فقط باید وقتش برسه قوی باش خودت و شوهرتو تقویت کن و بعدش دوباره شروع کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

@نیکاد   عزیزم انشالله قلبش تشکیل میشه اینو مطمئن باش اصلا ناامید نباش عزیزم نذر کن ایشالله تشکیل میشه یس بخون چله بردار خیلی حاجت میده شک نکن که تشکیل میشه

میدونم دلت ناارومه عزیزم ولی سعی کن به استرست غلبه کنی عشق دلم

ایشالله بخت باهات یاره عزیزم هرچی انرژی مثبته مال تو باشه 🤲🤲🤲

دوستای عزیزم آیا قطع شدن لکه بینی نشانه جذب یا دفع هماتوم؟؟

دوهفتس لکه بینیم قطع شده شکر خدا🙏🙏

من دوروزه استراحتمو خیلی کم کردم همش انگار میگم قطع شده بلندمیشم راه میرم همش

نیکاد جان نمیدونم چرا همش فکر میکنم قلب جنینت تشکیل میشه زود ناامید نشو‌ ۱۲ روز برا تشکیل شدن قلب جنین زمان زیادیه ، تو مرکز هم حتما یه چیزی میدونن که میگن صبر کن دیگه اونا کارشون اینه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم دقیقا مثه شمام عزیزم دیروز رفتم گفت قلبش تشکیل نشده اگه نشه باید سقط کنی داغونم خیلی از دوستان و ...

نیکاد عزیزم بخدا از هی میام سر میزنم به امید این که بیای بگی صدا قلبشو شنیدی ولی الان که پیاماتو خوندم خیلی ناراحت شدم امید وارم معجزه ی خدا شامل حالت بشه و صدای قلبشو بشنوی. ولی بدون این اخر راه نیست. نمیدونم چرا خدا به بعضیا به راحتی میده ولی به ماها با این همه درد و عذاب و هزینه ولی حتما حکمتی توشه که ماها درک نمیکنیم نمونش خود من بعد از ۶ بار سقط خدا بهم دخترمو داد. بخدا به این چند سال نازاییم فکر میکنم به اشکایی که شبونه تو رخته خوابم میریختم تو شهر غریب به دله شکسته ی مادرم و خواهرم که از غصه ی من پیر شدن به روزایی که وقتی میشنیدم فلانی مادر شده از ته دلم واسه حالو روزم اه میکشیدم به روایی که تکو تنها چون شوهرم کارمند بود و مرخصی نداشت  با اتوبوس میرفتم اصفهان واسه ای وی اف وشبانه باز ۱۲ ساعت راهو بر میگشتم هنوزم بغض میکنم. بخدا همه مامانای این تایپیک روزای سختیو گذروندن تا بلاخره مادر شدن من مطمئنم توهم یکی از مادای اینده ای به شرطی که کم نیاری محکم باشی . 

منم دقیقا مثه شمام عزیزم دیروز رفتم گفت قلبش تشکیل نشده اگه نشه باید سقط کنی داغونم خیلی از دوستان و ...

عزیزم حتما صبر کن ان شالله میری و قلب خوشگلشو می بینی 

خدایا شکرت
دوستان جنین سه روزه یعنی چی؟ امروز رفتم مرکز دکتر گفت یکم روز انتقالمه دکترم گفت دوتا جنین بلاست واس ...

انشالله با همین انتقال مامان بشی عزیزم

جنین بلاست یعنی جنینی که 5 روز تو دستگاه رشد داشته جنین 3 روزه هم که یعنی 3 روز تو دستگاه بوده و معمولا 8 سلولی هست و بعد اون انتقال میدن براتون. 

چون احتمال گرفتن جنین بلاست بیشتره معمولا 2 تا انتقال میدن ریسک 3 قلویی بالا میشه شمام اگه جنینات کیفیت دارن همون دوتا بلاست انتقال بدی بهتره عزیزم

تا روز 24 پریود هم اینجا بودن بچه هایی که انتقال دادن و مامان شدن فقط باید خدا بخواد عزیز دلم

ایشالله که 15 ام باخبر خوش میای

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیکاد عزیزم بخدا از هی میام سر میزنم به امید این که بیای بگی صدا قلبشو شنیدی ولی الان که پیاماتو خون ...

چقدر حرفات قشنگ بود اشک تو چشام جمع شد 

واقعا خداروشکر که مزد همه ی اون سختیارو گرفتی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
منم امروز میشه۸پریودی م.احتمالا با هم انتقال داشته باشیم.من برا شنبه دوباره سونو دارم تا دکتر ببینه ...

منم امروز روز هشتمم بود دکتر گفت ضخامت آندومترم نه ونیم کارای انتقالمو کردم واسه یکم میرم دیگه انشالله که جواب میگیری عزیزم دوتامون باخبرای خوب میایم 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت