2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
نه زیااااد پدم کامل پر شده بود بابا بخدا همش استراحتم همش درازم 

ماشالا جون وضعیتت چطوره بهتری؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات گلم ،روز ۱۴ انتقالم بود اما جنین ها یکیشون ۵ روزه بود  اول به اینجا خبر دادم الان زنگ زدم ...

مبارکت باشه عزیزم❤️

من خودم میرم سرکار، البته از ۳ روز بعد انتقال رفتم، فعلا هم لکه بینی اینا ندارم، فقط یه موقع های درد پریودی میگیرم، برای همین فعلا میرم

ولی یادت باشه حتما هر یکی دو ساعت پاشی قدم بزنی حتما

سلام دوستان امروز جواب آزمایش همسرم گرفتم  تعداد بین ۴ تا ۶ میلیون سرعت آ صفر  سرعت ب ۱ ...

معمولا برای میکرو دیگه به مورفو ۳ دارو نمیدم میگن خوبه

ولی به نظرم از دکتر خودت بپرس، ممکنه برای تعداد بخوان بهتون دارو بدن

بهترم عزیزدلم ممنونم از احوالپرسیت باز رفتم دستشویی خون تیره تر اومده بود ولی کمتر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان گلم من دیروز رفتم سونو قلب بازم تشکیل نشده بود گفت یه ساکه بارداریه که 6 هفته و 6 روزه و ...

وای وای وای بمیرم واسه دلت🥺🥺

عزیز دلم چقدر سختته الان😔😔😔 قلبم درد گرفت

ولی نیکاد جونم لطفا لطفا لطفا داروهارو ادامه بده، حق داری نخوای، من اون روز که دکتر بهم پروژسترون داد برای انتقال به خودم میگفتم من که مثبت نمیشم چرا باید این همه درد و تحمل کنم، از بس نا امید بودم، چه برسه به تو تو این حال 😔

ولی خواهش میکنم با دلت کنار بیا و ادامه بده، مطمئن باش اگر احتمالش نبود حتما مرکز بهت میگفت قطع کنی. اونا یه عالمه از این کیس ها دیدن، حتما مطمئن بودن که وقت هست برای زدن قلب قشنگش که بهت گفتن ادامه بده

این ۱۲ روز رو هم مثل یه سرباز که یه وظیفه رو دوشش هست ادامه بده لطفا🙏

هرچیه که فقط از خدا میخام خیر باشه ومشکلی نباشه واتفاقی نیفته🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها هماتوم دفع بشه همراه با لخته اس یانه؟

ماشالا جون من اینجا چند بار تا حالا دیدم بچه ها با هماتوم دفع لخته داشتن، یه کاربری بود دو قلو داشت کاربریش عشق بود، از اول تا اواخر خونریزی زیاد داشت، در حدی که اوایل یه هفته بیمارستان بستری شد، ولی الان کوچولوهاش بغلشن🤗

سلام بچه ها در انتقال جنین ۵ روزه سن حاملگی چجوری حساب میشه ؟  و اینکه روز ۱۳ انتقال بتا چند ب ...

سن جنین به علاوه ۱۴ به علاوه روز های گذشته از انتقال، همش تقسیم بر ۷

کلا برای تشخیص دوقلویی خیلی رو بتا حساب نکن...

ماشالا جون من اینجا چند بار تا حالا دیدم بچه ها با هماتوم دفع لخته داشتن، یه کاربری بود دو قلو داشت ...

ققنوس جونم من لخته ازم دفع نشد فقط خون خالی بود پرسیدم ببینم امکان داره همین خون هماتوم باشه که دفع شده

سن جنین به علاوه ۱۴ به علاوه روز های گذشته از انتقال، همش تقسیم بر ۷ کلا برای تشخیص دوقلویی خیلی رو ...

ققنوس جونم من یه سوال دارم ازت 

اینجوری که خودمون حساب میکنیم مثلا هفتمون بشه ۵ هفته و۳ روز بعد بریم سونوگرافی مثلا بگه ۶ هفته یعنی رشد جنین خوب بوده که چندروز بالاتر گفته؟

بعد تو سونو میزنه ۶ هفته یعنی ۶هفته تمام یا تازه وارد ۶ هفته شدیم؟

سن جنین به علاوه ۱۴ به علاوه روز های گذشته از انتقال، همش تقسیم بر ۷ کلا برای تشخیص دوقلویی خیلی رو ...

عزیزم ممنونم مرسی اون  عددش میشه هفته ی بارداریمون ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍