2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
وای چیکا بسلامتی گلم خدا فرج خیر بده این روزا قسمت همه منتظرا

فداتبشم عزيزدلم مهربون هرروز و هرساعت از ته قلبم براي همه منتظرا دعا ميكنم. برام دعا كن اين چندوقتم به خيرو خوشي بگذره همش ته دلم يجوريه😢

خداياشكرت....❤️ 

سلام بچه ها در انتقال جنین ۵ روزه سن حاملگی چجوری حساب میشه ؟ 

و اینکه روز ۱۳ انتقال بتا چند باشه حد‌ودا امکان دوقلویی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا مثه شمام عزیزم دیروز رفتم گفت قلبش تشکیل نشده اگه نشه باید سقط کنی داغونم خیلی از دوستان و ...

عزیزدلم صبرداشته باش اینهمه صبرکردی ۱۲ روزدیگه هم روش گلم 

هممون کم‌وبیش ازاین سختیا کشیدیم ولی خداروشکرگذشت وسرپاشدیم برای توهم میگذره عزیزم که انشاالله به خوبی و خوشی بگذره خدابزرگه 

فدای توبشم برای آرامش دلت صلوات می‌فرستم

@نیکاد   عزیزم

ال آرژانین و خودتون خوردین یا دکتر براتون تجویز کرد

خودم گرفتم دکترم گفت اصلا نیازی نیست چون بهم آنوکسا میده ولی بهش گفتم‌میخوام بخورم گفت بخور

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم دقیقا مثه شمام عزیزم دیروز رفتم گفت قلبش تشکیل نشده اگه نشه باید سقط کنی داغونم خیلی از دوستان و ...

اخ عزیزم به خدا قبلم درد گرفت حتما برات خیلی خیلی سختتر از چیزیه که ما تصور میکنیم😔 دعا میکنم که قلبش تشکیل بشه.توکل به خدا

نمیدونم خدا کی میخواد به قلب ما هم نگاه کنه...هم قبلش تا باردار بشیم سخته هم تا بچه مون رو بخوایم بغل بگیریم.😔

من این ماه آزمایشم دقیقا روز قبل تولدم بود میگفتم حتما حکمتی توشه و مثبت میشم و بعدش تولد میگیرم و کلی اتفاقای خوب ولی فقط کز کردم نشستم یه جا حتی از ترس شوهرم گریه هم نتونستم بکنم😔هرکی زنگ میزد تبریک بگه انگار بهم فحش میدادن من که دوست داشتم حداکثر قبل ۲۸ سالگی مادر بشم تو تولد ۳۲ سالگی باید بشینم گریه کنم و در ظاهر مادرم و شوهرمو آروم کنم که اصلا هیچ مشکلی ندارم آزمایشم منفی شده دوباره از اول میرم پانکچر

اون نگفت جنین داره گفت کیسه زرده یا همونyolk sac که تو سونو خودمم دیدم مثله یه حلقه بود!!!!  ن ...

عزیزم امیدتو از دست نده، برای منم طبق تاریخ آخرین پریودم باید سن بارداری یک هفته بیشتر باشه ولی طبق سونو یک هفته کمتره، انشاءالله که خدا دلتو شاد کنه و قلبش تشکیل شه و 120 سال برات بتپه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اخ عزیزم به خدا قبلم درد گرفت حتما برات خیلی خیلی سختتر از چیزیه که ما تصور میکنیم😔 دعا میکنم که قل ...

😔

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام دوستان گلم من دیروز رفتم سونو قلب بازم تشکیل نشده بود گفت یه ساکه بارداریه که 6 هفته و 6 روزه و ...

خواهر من بارداری طبیعی داشت،8 هفته رفت قلب نداشت، دکتر گفت سقطش کن ولی خواهرم این کارو نکرد و دوهفته صبر کرد، قلبش تشکیل شد.

تروخدا خودتو اذیت نکن، مطمئن باش قلبش تشکیل میشه.

فدات گلم ،امروز رفتم آزمایش شکرخدا مثبت بود  عدد بتام ۹۱۰ بود بنظرتون دوقلو که نیس؟

مبارکت باشه عزیزم عدد بتا ربطی به دوقلو نداره ایشالا همونی بشه که میخوای 💕

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستان گلم من دیروز رفتم سونو قلب بازم تشکیل نشده بود گفت یه ساکه بارداریه که 6 هفته و 6 روزه و ...

سلام عزیزم انشالله که قلبش تشکیل میشه منم  سوره یس میخونم

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

دوستان جنین سه روزه یعنی چی؟ امروز رفتم مرکز دکتر گفت یکم روز انتقالمه دکترم گفت دوتا جنین بلاست واست انتقال میدن ولی من دوس دارم سه تا انتقال بدن گفت حالا با جنین شناس صحبت کنم ببینم چی میگه یکم میشه روز 18 پریودیم 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
بچه ها من خیلی ضعیفم دوست دارم بمیرم نمیتونم به کسی هم حرفامو بزنم حتی شوهرم چون بیشتر مشکلمون از ش ...

عزیز دلم تو اصلا ضعیف نیستی! ماها خیلی خیلی فشار رومون هست، این همه تلاش میکنیم دارو مصرف می‌کنیم میریم دکتر و ... آخرش هیچ وقت نمیدونیم میشه که یه روزم من بچه خودمو بغل بگیرم!😔

اینه که یه موقع هایی انگار آدم ظرفیتش تموم میشه، سر ریز می‌کنه اصلا، انگار دیگه هر کار میکنه دلش آروم نمیگیره، من خودم یه روزایی احساس میکردم من دیگه هیچ وقت حالم خوب نمیشه، هیچ وقت شاد نمیشم....

واقعا روزای سختیه، میفهممت، حق داری به خدا!

فقط میتونم بهت بگم بدون یه روزی این غم و غصه ها فقط میشه برامون خاطره، مثل همونایی که الان میان مشکلات بچه داری شون رو تو این تاپیک میپرسن، اونا هم یه روز جای ما بودن...