2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
بله یکی مامانی فداش اصلا استرس نگیرید میگفت سنوی اول فقط برایه اینه ببینن ساک بارداری داخله رحمه یا ...

خدا تو رو خیر بده منو از استرس درآوردی خواهررررر😂😂😂😍😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه زینبی جون دکتر میگه تا قبل ۱۲ هفته نزنین چیکار کنیم  من خودم خیلی استرس کرونارو دارم همش

عزیزم از این به بعد میشه زد 

ولی اگر دکتر تون خیلی اصرار داره تا هفته 12 مراقبت خیلییییی شدید داشته باشین خودتون و همسرتون، به هیچ وجه به هیچ وجه خونه کسی نرید، نذارید کسی بیاد خونتون، فقط و فقط پارک خلوت برید هواخوری تا افسرده نشین

اگه مجبور شدین برین دکتر ماسک n95 بدون فیل_تر بزنین 

چون تو 3 ماهه اول کوید ریسک سقط رو خیلی بالا میبره خطر جانی بماند

عزیزم با احترام به همه دوستان تاپیک اما ریسک بزرگیه بدون واکسینه شدن اقدام به بارداری ،من پارسال شرا ...

عاااااااااالیه 😍 😍 😍 😍 عاااااااااالی 👌 👌 👌 👌 

ولی گاهی برای بعضی دوستان موقعیت واکسن نبوده، یا میترسیدن پس نزدن، بعدا دوباره به این نتیجه رسیدن که تزریق کنن واسه اونها گفتم

وگرنه معلومه بهتره قبلش واکسن زد، ایده آل همینه، فقط گاهی زندگی نمیذاره همه چی ایده آل پیش بره

بیشتر واسه این گفتم واکسن هراسی کمتر بشه آخه متاسفانه اقبال عمومی به واکسن هنوز خیلی باید بالا بره تا ایمنی جمعی حاصل بشه

دوست گلم نمیدونی چه خون دلی دارم میخورم از دست این واکسن هراس ها و خود طبیب خوانده ها 

سلامزینبی جون شما میتونید دور اونی ک خط کشیدمو بخونید؟ @زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی ؟

نه والا حالا اینکه بد خط هست به کنار، این صفحه خودکاری دکتر نیست 😉 😉 😉 و اثر کاربن خیلی سخته آدم بتونه بخونه 

سلام دوستان گلم من دیروز رفتم سونو قلب بازم تشکیل نشده بود گفت یه ساکه بارداریه که 6 هفته و 6 روزه و کیسه زرده داره و قطب جنینی نداره نمیدونم منظورش از قطب جنینی چی بود من با حساب اولین روز آخرین پریودیم باید الان 8 هفته نشون میداد ولی گفت 16 میلیمتره و 6 هفته و 6 روزه 

هرچند سونویی که اولین بار رفتم گفت دوتا ساکه یکی 5 هفته و یکی 6 هفته نمیدونم به حرف کی باور کنم اصلا هیچ امیدی ندارم امروز صبح با مرکز تماس گرفتم گفت چون انتقالت 13 شهریور بوده 12 روز دیگه هم صبر کن برو سونو واژینال بده اگه قلب نداشت داروهاتو قط کن الان سوالم اینه من اصلا امیدی ندارم اگه میخواست تشکیل بشع تا حالا شده بود میخوام صبر نکنم و داروهامو قط کنم به نظرتون خودش سقط میشه؟؟ یا حتما باید دکتر برم و دارو اینا مصرف کنم؟؟ هرکی تجربه داره راهنمایی کنه خیییلی داغونم از دیشب خواب و خوراک ندارم خدا برا هیچکسی نخواد😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فدات گلم ،امروز رفتم آزمایش شکرخدا مثبت بود  عدد بتام ۹۱۰ بود بنظرتون دوقلو که نیس؟

عزيزدلم الهي بسلامتي. تا جايي كه من تو اين چندوقت تو اين تاپيك ديدم بتا ربطي به دوقلويي ر تك قلويي نداشته. الهي هرچي هست صحيح و سالم باشه.

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان گلم من دیروز رفتم سونو قلب بازم تشکیل نشده بود گفت یه ساکه بارداریه که 6 هفته و 6 روزه و ...

عزیزم اصلا داروهاتو قطع نکنی وایستا این ده روزو بازم برو سنو اون که جنین داره پس احتمالش زیاده قلبشم تشکیل بشه دختر چه عجله ای داری والله تا ۹ هفتم وقت برایه تشکیل قلب هست 

سلام عزیزم شما میتونم بپرسم چه مکملایی میخوری؟ dhea چه مارکی از کجا گرفتی؟

سلام عزیزم 🌱

این عکس مکملهای منه

https://s4.uupload.ir/files/20211013_174502_pmji.jpg

همه رو روزی یکی می خورم

بجز نوروبیون که هفته ی یکی تزریق دارم

و d3 که هفته ای یا دوهفته یکبار می خورم

و dhea که روزی دوبار می خورم. از داروخانه شریفی نارانی سعادت آباد خریدم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چیکا جون من رفتم سونوگرافی میگه 36 هفته ای؟ ولی دکتر میگه20 آبان زایمانته،یعنی الان 34 هفته ام. به ...

ستاره جون چندروزه دوباره ترشحاتم زياد شده طبيعيه؟ توهم اينجوري شدي يا نه؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خوبی ؟ نه والا حالا اینکه بد خط هست به کنار، این صفحه خودکاری دکتر نیست 😉 😉 😉 و اثر ک ...

زينبي جون من ٣٤ هفتم و ٢٠ روز ديگه زايمانمه. چندروزه ترشحاتم بازم زياد شده طبيعيه؟ يا لازمه برم چكاب؟ چهارشنبه قبل سونو بودم گفت اب دورشون نرماله

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان گلم من دیروز رفتم سونو قلب بازم تشکیل نشده بود گفت یه ساکه بارداریه که 6 هفته و 6 روزه و ...

نيكاد جان اينهمه صبركردي اين چندروزم صبركن فداتشم خدا بزرگه❤️

خداياشكرت....❤️