2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
فدات گلم ،روز ۱۴ انتقالم بود اما جنین ها یکیشون ۵ روزه بود  اول به اینجا خبر دادم الان زنگ زدم ...

الهی خدا حفظش کنه برات عزیزم

ببین نظر دکترتو بپرس درمورد سرکار انشاءالله اگه مشکلی نباشه وهمه چی نرمال باشه میتونی به زندگیه عادیت برگردی بنظرم ولی مثلا من لکه بینی دارم همش استراحتم خب 

ولی انشاءالله که برا شما این چیزا پیش نمیاد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امروز جواب آزمایش همسرم گرفتم 

تعداد بین ۴ تا ۶ میلیون

سرعت آ صفر 

سرعت ب ۱۰ درصد

مورفو ۳ درصد

به نظرتون خوبه برای میکرو جنین خوب تشکیل میشه یا ضعیف هست،سال ۹۸ میکرو کردم که ۳تا دونه جنین تشکیل شد اونوقت مورفو ۱ درصد بود به نظرتون با این وضعیت برم میکرو یا همسرم بره اورولوژی دارو بگیره؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

منم دارم اعصابم خورده ب خدا عجب گیری افتادیم من دیگه این دفعه منفی بشم میرم دنبال ارایشگریم و کارم ا ...

وای نگو تورو خدا . منم ایندفعه دیگه تحمل ندارم . این همه قرص وامپول و  دردو.... تازه بقیه که خودشون ودرگیر ما کردن وزندگیشون و ول کردن .خدایا با یک بتا بالا جوابمونو بده .

انشا... صلاح خدا باارزوی ما یکی باشه ....🙏🙏🙏

الهی خدا حفظش کنه برات عزیزم ببین نظر دکترتو بپرس درمورد سرکار انشاءالله اگه مشکلی نباشه وهمه چی نر ...

فعلا که دکتر نمیرم تا زمانی که بگن برای سونو 

مرددم چکار کنم ،ایشالا لک بینی ات تموم میشه نگران نباش تقریبا اغلب انتقالیا این چیزارو داشتن 😘

آره عزیزم نگران نباش همه چی دست خداس من خودم دفعه پیش کل ۱۶ روز استراحت کردم منفی شدم این سری روز او ...

ماشالا جون تو چقدر مهربونی به همه امیدواری میدی الهی بحق مهربونیت واینکه دل همه روشاد میکنی انشا...  به حق امام حسین نی نی تو سالم وصالح وبموقع تو بغلت  بگیری .

بسلامتی و دلخوش انشاالله که با بتای تپل مپل سارا جان تو چیکارا میکنی قبل انتقال برای ضخامت آندومتر&n ...

عزیزم من تصمیم گرفتم هیچ کار عجیب غریبی نکنم فقط زندگی سالم و خورد و خوراک سالم همین.ضخامتمم همیشه خوب بوده ولی شنیدم لوبیاسبز خوبه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤