2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
خدا رو‌شکر که باردار شدین ،ندا جون شما چطر بودین اول ای وی اف ناموفق داشتین یا از همون اول میکرو‌کرد ...

قربونت عزیزم نه کلا همین یبار انجام دادم خب میکرو دیگه جدیدترین روشه و خیلی بهتر جواب میده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه خیر باشه خیلی استرس گرفتم براش

الهی آمین انشاءالله که صداشو شنیده از ذوق وخوشحالی سرش شلوغه منم هنوز چشم انتظارشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه اشکالی نداره ،اصلا لزومی به سرساعت نیست هرچند سر ساعت بخوری آدم دلش قرصتره  راستی آزمایشمم ...

سلام عزیزدلم مبارکت باشه الهی انشاءالله بارداریه خیلی راحتی داشته باشی ونی نی تو صحیح وسلامت بغل بگیری 

روز چندمته عزیزم؟

بنظر من نه احتمالا یه دونه باشه ولی خب عدد بتا هم ۱ قلو یا ۲ قلورو مشخص نمیکنه معمولا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم همیشه جواب گو بودی خدا تو دلیتو حفظ کنه

خواهش میکنم عزیزم انشالله گل پسر شما هم بعد نه ماه صحیح وسالم بیاد بغلت 💕

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزدلم مبارکت باشه الهی انشاءالله بارداریه خیلی راحتی داشته باشی ونی نی تو صحیح وسلامت بغل بگی ...

فدات گلم ،روز ۱۴ انتقالم بود اما جنین ها یکیشون ۵ روزه بود 

اول به اینجا خبر دادم الان زنگ زدم ابن سینا خانمه گفتن این بتاها معمولا دوقلو نمیشن نترس،سر اولی دوست داشتم دوتا باشه اما الان یکی باشه بیشتر خوشحال میشم 

بنظرتون هفته بعد برم سرکار یا استراحت کنم ؟کارم زیاد سخت نیست  دست خودمه زیاد بشین پاشو نداره 

این دو هفته رو کلا استراحت مطلق بودم