2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
ممنون عزيزم ، من ابن سينا بودم مام گرونتر از ابن سيناس ، كلا" مراكز شلوغ هستن و همين رو كيفيت كارشون ...

فقط بخاطر جنین شناسش ، شنیدم خوبه ، ماچون هردومون ضعیفیم میگم جنین شناس خیلی مهمه

بچه ها دارو ها رو که قطع کنم چندروز بعدش پریود میشم.واینکه پردنیزولون را کم کم قطعش کنم مثلا چطوری؟؟

خیلی ناراحت شدم برات من خودم سه روز تمام گریه کردم خیلی سخته  پردنیزولون رو از دکتر بپرس یهویی قط نکن من قط کردم معدم داغون شد دکتر گفت باید همراهش داروی معده میخوردی 

سه روز بعد منفی شدنم پری شدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم ببخش با حرفام ناراحتتون کردم بخدا جای نمیتونم اینحرفارو بزنم همش تودلم میمونن اینجا گفتم همد ...

فدات گلم ،این چه حرفیه ما همه باهم خواهریم و چون از اعماق وحود همو درک میکنیم اینطور برای هم ناراحت و خوشحال میشیم

عزیزدلم ببخش با حرفام ناراحتتون کردم بخدا جای نمیتونم اینحرفارو بزنم همش تودلم میمونن اینجا گفتم همد ...

راستی این سری رفتی انتقال حتما اصرار کن برات هیسترو و خراش رحم کنن و اگر جنین هات مناسبن کشت کنن تا پنج روزه شن برای روز انتقال ،

منم دارم اعصابم خورده ب خدا عجب گیری افتادیم من دیگه این دفعه منفی بشم میرم دنبال ارایشگریم و کارم ا ...

برای آرایشگری وقت زیاده ،ایشالا که مثبتی اگرم خدانکرده نشدی دوباره ادامه بده ،بعدش با نی نی ات باهم میری دنبال خوشگلاسیون و آرایشگر شدن 😘

راستی این سری رفتی انتقال حتما اصرار کن برات هیسترو و خراش رحم کنن و اگر جنین هات مناسبن کشت کنن تا ...

باشه عزیزم ممنون 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها من یه وعده استرادیولمو یادم رفته بخورم چیکار کنم؟ ضخامت آندومترم افت نمیکنه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من یه وعده استرادیولمو یادم رفته بخورم چیکار کنم؟ ضخامت آندومترم افت نمیکنه؟

امروز یعنی ؟نمیتونی الان بخوری ؟

من چهارتا روزی دارم خودم تو یه فواصل تقریبی از هم میخورم ،یکی صبحانه یکی ظهر یوی عصر یکی هم نیم ساعت قبل از خواب ،تو بارداری قبلمم استرادیولم سه تا بود کل پنج ماهو همینطوری خوردم یعنی ساعتش حدودی

امروز یعنی ؟نمیتونی الان بخوری ؟ من چهارتا روزی دارم خودم تو یه فواصل تقریبی از هم میخورم ،یکی صبحا ...

آره غروب باید میخوردم یادم رفته اگه اشکالی نداره با وعده شبم بخورم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره غروب باید میخوردم یادم رفته اگه اشکالی نداره با وعده شبم بخورم 

اره بخورش اشکالی نداره گلم 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

بچه ها امروز هفتم انتقالم بود دوروزه نفس تنگی میگیرتم امروزم زیرشکمم یجوریه همش احساس سنگینی میکنم بخاطر داروهاست؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
من هنو آزمایشم فرداس استیکر گذاشتم ،جنسیتشم حدس زدم اسمشم گذاشتم اونوقت شما با یه استیکر استرس میگیر ...

اي جووووون دلم الهي بسلامتي مامان خوش ذوق😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️