2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست
فدات شم عزیزم خدانکنه.سلامت باشی عزیزدلم

سلام‌گلم،واقعا خیلی سخته خیلی...خدا ب دلت آرامش بده ، خیلی ناراحت شدم،خدایا دست تو ک کاری نیس معجزه تو ب همه منتظرا نشون بده،خدایا جز تو هیچ امید و پناهی نداریم آخه...😔😔😭😭

امسال میکوبم 
قربوووووووونت برم. اتفاقا حس خوشی بهم داد         خدا خواست با زبون شما یه ل ...

قربونت شم 

😘😘😘😁😁🤩🤩🤩

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم دفعه دوم مشکل ایمنی انعقادی داشتم و فهمیدم من هیسترو کردم ،سرم اینترالیپید زدم،قرص پردن ...

عزیزم کجا انتقال دادی؟

دکترتون کی بود؟

بار چندم بود انتقال میدادی

چقدر سوال😃

ببخشید🙊

بچه ها رفتم آزمایش دادم متاسفانه منفی شدم حالم خیلی بده اصلا اشکام بند نمیاد خیلی امیدوار بودم که دف ...

😔😔😔😔

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بچه ها رفتم آزمایش دادم متاسفانه منفی شدم حالم خیلی بده اصلا اشکام بند نمیاد خیلی امیدوار بودم که دف ...

🥺🥺🥺

عزیزم ناامید نباش و بی قراری نکن ،هر چیز زمانش برسه اتفاق میوفته به امیدخدا به زودی زمان مامان شدنت میرسه ،فقط شکر کن 

بخدا اشکم در اومد کامنتتو خوندم 

🥺🥺🥺 عزیزم ناامید نباش و بی قراری نکن ،هر چیز زمانش برسه اتفاق میوفته به امیدخدا به زودی زمان مام ...

عزیزدلم ببخش با حرفام ناراحتتون کردم بخدا جای نمیتونم اینحرفارو بزنم همش تودلم میمونن اینجا گفتم همدریم دوستانی دارم که مثل خودمم حلال کنید توروخدا.الهی که تیکرتو بسلامتی تا آخر برسونی عزیز دلم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستان امروز 10انتقالم از عصر یک درد پریودی زیر دلم حس میکنم که هی میگیره و ول میکنه نگرانم اخه تا ا ...

منم دارم اعصابم خورده ب خدا عجب گیری افتادیم من دیگه این دفعه منفی بشم میرم دنبال ارایشگریم و کارم ادامه میدم فقط میمونه حرف عمه و خاله و عمو و دایی و همسایه و هزاران نفر ک هرکیم بپرسه میگم خدا نمیده دیگه چیکارکنم 

عزیزدلم ببخش با حرفام ناراحتتون کردم بخدا جای نمیتونم اینحرفارو بزنم همش تودلم میمونن اینجا گفتم همد ...

عزیزدلم ناراحتیتو خیلی خوب درک میکنم ولی تازه اول راهی زیاد خودتو نباز ایشالله سری بعد انتقالت   دوماه دیگه مامان میشی