2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
الهی بگردم واقعا متاسفم منان جونم 😭😭خیلی خیلی ناراحت شدم برات، از خدا میخام معجزه اش شامل حالت بشه ...

خیلی ممنون ماشلا جون انشاءالله که نی نی تو صحیح وسالم بغل بگیری عزیزم.دعا کن برام که بتونم تحمل کنم این وضیعتو دلم یکم آروم شه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها رفتم آزمایش دادم متاسفانه منفی شدم حالم خیلی بده اصلا اشکام بند نمیاد خیلی امیدوار بودم که دف ...

عزیز دلم متاسفم اشکال نداره لابد یه حکمتی داره منم بار اول که منفی شد واقعا ازته دل زجه میزدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم متاسفم اشکال نداره لابد یه حکمتی داره منم بار اول که منفی شد واقعا ازته دل زجه میزدم 

نمیدونم دست خودم نیست فقط خدا کمکم کنه به آرامش برسم

قربووونت برم. نه به الان که امیدی نیس میدونم داره شروع میشه.ولی  ان شالله ماه بعد و ماه های بعد ...

الهی آمین 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خیلی ممنون ماشلا جون انشاءالله که نی نی تو صحیح وسالم بغل بگیری عزیزم.دعا کن برام که بتونم تحمل کنم ...

قربون دل شکستت بشم عزیزدلم برای آرامشت صلوات میفرستم منان جونم ولی زیاد خودتو اذیت نکن قربون خدا برم که هیچ وقت حکمتشو نمیفهمیم

شما با دل شکسته ات براماها دعا کن دورت بگردم خدا توی دلای شکسته اس 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چه بگم که دلم خونه از تمام سختیاش یا شنیدن حرفای مردم😭فقط خدا به دلم رحم کنه معجزش بهم نشون بده

عزيزم خيلي متاسفم الهي كه بزودي معجزه خدا شامل حالت بشه😔😔❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها دارو ها رو که قطع کنم چندروز بعدش پریود میشم.واینکه پردنیزولون را کم کم قطعش کنم مثلا چطوری؟؟

من سری پیش ۳ الی ۴ روز بعد پریود شدم ولی پردنیزولونو نمیدونم عزیزم بچه ها میان میگن

چرا تیکرتو برداشتی چیکا جون؟

ممنون عزیزم از دعای قشنگت هیچکاری که نمیتونم انجام بدم فقط به خودش باید توکل کنم😔

قربون دل شکستت بشم عزیزدلم برای آرامشت صلوات میفرستم منان جونم ولی زیاد خودتو اذیت نکن قربون خدا برم ...

ماشالا جون دیشب سرنماز اینقد زجه زدم که بلکه آزمایشم مثبت بشه ولی هیچی وقتی به دل شکسته شوهرم نگاه میکنم حالم بد میشه خیلی امیدوار بود واقعا شرمندش شدم نمیتونم توچشاش نگاه کنم.انشاءالله بقیه بچه ها که انتقال دادن مثبت بشن واونایی که نی نی توشکمشون دارن صحیح وسالم بغل بگیرن برای ماهم دعاکنن

ماشالا جون دیشب سرنماز اینقد زجه زدم که بلکه آزمایشم مثبت بشه ولی هیچی وقتی به دل شکسته شوهرم نگاه م ...

الهی بمیرم برات عزیزم میفهمم چی میگی😭😭😭