2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046486 بازدید | 684516 پست
سلام بچه ها  من روز انتقال جنینم هست دکترم بهم گفت استراحت لازم نیست منم از روز چهارم رفت ...

روز چندی غزال جان؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستان امروز 10انتقالم از عصر یک درد پریودی زیر دلم حس میکنم که هی میگیره و ول میکنه نگرانم اخه تا ا ...

نه عزیزدلم پریود چی؟ پروژسترون استفاده میکنی؟

انشاءالله که نشونه خوبِ بارداری باشه برات عزیزم نگران نباش همه این دردارو دارن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واله من خودم فکر میکنم سری پیش خودم اصلا استراحت نکردم ولی این بار ۵ روز اولو توالت فرنگی واصللا دول ...

آره درسته همه چی دست خداس . پروانه جان بار اول ivf , اگه بخواییم هیسترو انجام میدن ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
انگار سردی کرده باشه ولی دیدم با پریودیم بهتر شد. همون روزم گذاشته بود احساس کشش زیادی تو پهلوم کرده ...

عه چه عجیب.

ان شاالله که خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جونم پریود شدی یانه؟

نه هنوز لک بینی دارم. موعد اصلیم فرداست. امروز صبح بی بی زدم باز. خیلی محوه هاله اش احساس میکنم بیشتر خط تبخیره نه هاله. خط تبخیرم بعد خشک شدن دیده میشه ولی این از همون اول دیده میشد ولی خب رنگ نداره ینی در واقع هیچی به هیچی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهییییییییی عزیزم بخدا فک کردم تو هم باید هفته بعد بری  لفظش و اومدم مطمئن باش بزودی خبر بارد ...

قربوووووووونت برم. اتفاقا حس خوشی بهم داد       خدا خواست با زبون شما یه لحظه حال بده بهم  

بچه ها رفتم آزمایش دادم متاسفانه منفی شدم حالم خیلی بده اصلا اشکام بند نمیاد خیلی امیدوار بودم که دفعه اول بگیره با اینکه روز هشتم لک دیدم گفتم حتما گرفته علائم داشتم نمیدونم چه شد که منفی شدم وقتی یاد روزای انتقالم میوفتم دلم میگیره وناخوداگاه اشکام مییزه نمیدونم نمیدونم چرا خدا اینکارو با ما میکنه خیلیا هستن که بچه نمیخوان به راحتی بهشون میده ولی ماچی همش باید بدویییم واز این دکتر به اون دکتر کنیم دلم به حال امثال خودم میسوزه کسی مارو درک نمیکنه دیگه خسته شدم از این همه انتظار وحرف شنیدن مردم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم اره ان شاالله اگه خدا بخواد من تا دیروز همش میگفتم کی میشه چهارشنبه الان امشب استرس گرفت ...

انشالله بری و همه چی خوبه خوبه عالییییی

توکل به دا انشالله همه بچه ها سلامت باشن🤲🤲🤲

من هرکیو دیدم توی ان تی جنسیتشون مشخص شده 

بچه ها رفتم آزمایش دادم متاسفانه منفی شدم حالم خیلی بده اصلا اشکام بند نمیاد خیلی امیدوار بودم که دف ...

الهییی عزیزم. خیییییلی ناراحت شدم  . همه ما این روزای سخت و دردناک رو کشیدیم. خوب حال همو میفهمیم. خییلی سخته واقعا.

ولی مژده اش اینه که روزهای سخت میگذره و ناپایداره. ان شاالله زود زود سرپا بشی و دفعه بعدی خدا سورپرایزت کنه انقد که از خوشحالیش بشینی زار زار گریه کنی.  

نه هنوز لک بینی دارم. موعد اصلیم فرداست. امروز صبح بی بی زدم باز. خیلی محوه هاله اش احساس میکنم بیشت ...

الهی که معجزه خدا شامل حالت بشه ویهو ورق برگرده وخبر خوش بارداریتو بهمون بدی عزیزم  

بچه ها رفتم آزمایش دادم متاسفانه منفی شدم حالم خیلی بده اصلا اشکام بند نمیاد خیلی امیدوار بودم که دف ...

الهی بگردم واقعا متاسفم منان جونم 😭😭خیلی خیلی ناراحت شدم برات، از خدا میخام معجزه اش شامل حالت بشه وطبیعی بارداری بشی الهی 

عزیزدلم یه خیر وصلاحی توش هست مطمئن باش به حکمت خدا دل بسپار عزیزم 

الهی که معجزه خدا شامل حالت بشه ویهو ورق برگرده وخبر خوش بارداریتو بهمون بدی عزیزم  

قربووونت برم. نه به الان که امیدی نیس میدونم داره شروع میشه.ولی  ان شالله ماه بعد و ماه های بعدی دعاتون شامل حالم بشه.

الهییی عزیزم. خیییییلی ناراحت شدم   . همه ما این روزای سخت و دردناک رو کشیدیم. خوب حال همو میف ...

چه بگم که دلم خونه از تمام سختیاش یا شنیدن حرفای مردم😭فقط خدا به دلم رحم کنه معجزش بهم نشون بده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦