2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
فردا ساعت ۱۱ نوبت دارم چرا استرس من دیگه تصمیم گرفتم همه چیو بسپرم دست خودش خودش داده خودشم حافظش با ...

به امید خدا عزیزم خوشخبر بیای 

من شنبه میرم ساعت ۲

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
منم همینطور مخصوصا که چهارشنبه رفتم برامنم گفت قلبش تشکیل نشده از دیشب همش فکرم مشغول شده بیشتر نگرا ...

اره والا ایشالا که خوشخبر بیاد 

نگران نباش ما هم شنبه میریم راحت میشیم دیگه والا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم خودم خواستم کلا از اول تصمیمم سزارین بود و واقعا بهترین کارو کردم خیلی زایمان راحتی داشتم ...

گفتم چقد گرون بوده هزینه اش،،منکه فکر کنم چون دوقلوئه سزارینی باشم چه بخام چه نخام😀😀

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم این ماه بادکش نکردی ماه قبل سمت راستم فردای بادکش اذیت بود انگار کلیه بود تا پریودی هر چند روز ...

نه عزیزم . گذاشتم برا ماهی که برم  انتقال انجام بدم. عه چرا اخه اذیتت کرد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شما کی میری سونو قلب

اااااااااای جااااااااان   الهی ی روز این سوال حقیق از من و همه منتظرا باشه  

من هنوز جز لیست آواره هام عزیزم    هنوز ب انتقال دوم نرسیدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم . گذاشتم برا ماهی که برم  انتقال انجام بدم. عه چرا اخه اذیتت کرد؟

انگار سردی کرده باشه ولی دیدم با پریودیم بهتر شد. همون روزم گذاشته بود احساس کشش زیادی تو پهلوم کرده بودم

خدایا شکرت
گفتم چقد گرون بوده هزینه اش،،منکه فکر کنم چون دوقلوئه سزارینی باشم چه بخام چه نخام😀😀

نه ربطی به این نداره خودت انتخاب کنی یا نه، قیمتش همینه عزیزم

برای منو زده بودن به علت آی یو جی آر بودن جنین سزارین

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اااااااااای جااااااااان     الهی ی روز این سوال حقیق از من و همه منتظرا باشه     ...

آلا جونم پریود شدی یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اااااااااای جااااااااان     الهی ی روز این سوال حقیق از من و همه منتظرا باشه     ...

الهییییییییی عزیزم بخدا فک کردم تو هم باید هفته بعد بری 

لفظش و اومدم مطمئن باش بزودی خبر بارداریتو میدی😘😘😘😘💚💚💚🙏🙏🙏🙏

سلام بچه ها  من روز انتقال جنینم هست دکترم بهم گفت استراحت لازم نیست منم از روز چهارم رفت ...

آره عزیزم نگران نباش همه چی دست خداس من خودم دفعه پیش کل ۱۶ روز استراحت کردم منفی شدم این سری روز اول از مرکز برگشتیم یه تایمی کلا یادم رفت امروز جنین انتقال دادم رفتم تو آشپزخونه وایسادم کار کردن خداروشکر مثبت شدم یا خیلی از دوستان دیگه همینطور فقط باید بالایی بخواد عزیزم 

الهی که بالایی برات بخواد وچندروز دیگه با خبر خوش مثبتیت خوشحالمون کنی 

اتفاقا دیروز پریروز کاربر ققنوس اومد تجربه اشو تو روزای انتقال گفت که پرکارترین روزاش بوده الحمدالله مثبت شده الان خدارو هزار مرتبه شکر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍