2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم خدا رو شکر که بغلشون گرفتی خدا حفظشون کنه الهی خدا بهت قوت بده 🥰🥰 آره دوقلو خیلی سخته ببین ...

ممنونم عزیز دلم😊😊😘😘😍😍

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@ssseffat    

عزیزم

انشاالله خودت دوقلودار بشی و انقدر خودتو ببینی خسته بشی😅

نمیدونی در عین شیرینی چقدر سخته

منکه واقعا دیدن ندارم یعنی پنچر پنچرم😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم بوعلی تو خیابون دماوند منظورته؟

والا عزیزم نمیدونم من همدان نیستم یکی از شهراش هستم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم بوعلی تو خیابون دماوند منظورته؟

والا عزیزم نمیدونم من همدان نیستم یکی از شهراش هستم.

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اره عزیزم دو مرحله ای بوده خودت خواستی سزارین کنی یا دکتر گفت،،چقد هزینه اش زیاده،،تا ببینم دوقلویی ...

آره عزیزم خودم خواستم کلا از اول تصمیمم سزارین بود و واقعا بهترین کارو کردم خیلی زایمان راحتی داشتم زودم سرپا شدم، زایمان فقط سزارین، دوروبریام طبیعی زایمان کردن هیچکدوم راضی نیستن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دوستان گل خصوصا مامان های باردار تو رو جان عزیزتون قسم زودتر واکسن بزنین و فعلا از تجمعات فامیلی و... دوری کنین 

یکی از مامان ها خدا به خودش و نی نیش رحم کرده

تو هر مرحله ایی هستین حتی قبل از 12 هفته واکسن بزنین

تو سه ماهه اول اگر کسی کوید بگیره ریسک سقط میره بالا 

تو سه ماهه آخر ریسک زایمان زودرس میره بالا

و در کل بارداری ریسک مرگ و میر بالاتر از افراد عادی هست

از هر 6 نفر که ICU بستری میشن یک نفر زن بارداری هست که واکسن نزده 

منتظر فایزر و آسترازینکا هم نباشین اولین واکسنی که دستتون رسید بزنین، الان برای خانم های باردار سینوفارم تایید شده، از خودتون دریغ نکنین 

برای افراد بالای 12 سال خانواده هم بزنین زودتر و به شایعات ضد واکسن ها و پزشک های کم اطلاعات گوش ندین

سلام  بتای 125 روز 12 انتقال خوبه ؟؟ جنینم هم سه روزست

مبارکت باشه عزیزم، منم روز ۱۲ بتام صدو خورده ای بود دقیقش یادم نیست فکر کنم ۱۶۰ اینا بود، مهم رشد بتاست نه عددش، انشاالله دو روز دیگه عالی بالا رفته🥰

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...