2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046206 بازدید | 684503 پست
ببخشید برایه شما هم‌دوبار گرفتن؟جنیناتون فرش بودن یا فریز !اخه از من روز دوم پریودی گرفتن که میخاستم ...

نه عزیزم یه بار گرفتن و ثبت شد تو پرونده عمق رحم یه اندازه س مگه هر روز تغییر میکنه منم جنینم فریز شد و چند ماه قبل انتقال دادم ولی همون یه بارگرفتن حالا نمیدونم چرا برا بعضی ها دوبار میگیرن ولی من یه بار گرفتن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من تو سیکل پانکچر روز دوم گرفتن چرا تو سیکل انتقال هم میگیرن 😥

فک نکنم من یه بار گرفتن راستش یادم نمیاد دقیق شاید منم روز دوم پریود گرفتن ولی یه بار گرفتن و ثبت شد دیگه چه خبره هر روز هر روز عمق رحم اندازه بگیرن نگران نباش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم یه بار گرفتن و ثبت شد تو پرونده عمق رحم یه اندازه س مگه هر روز تغییر میکنه منم جنینم فریز ش ...

عزیزم تو هنوز لکه بینی داری ؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اگه تو پریود میگرفتن کمتر درد میگرفت 

گفتم ولله یادم نمیاد شاید تو پریودم بوده باشه زود گرفتن خوب یادم نیس فقط یادمه خیلی درد داشت اینقد داد زدم تا تموم شد ماماهه هی میگفت نیا پایین از تخت نکنه فشارت بیفته من برا عکس رنگی هم زیاد اذیت شدم شاید سیستم بدنم اینجوری باشه

عزیزم تو هنوز لکه بینی داری ؟؟؟

اره هنوز هست حالا یه روز بیشتر یا یه روز کمتر ولی هست شما چی؟

خیلی کمه حالت قهوه ای داره سرپا زیاد وایمیسم و یکم فعالیت دارم بیشتر میشه دراز میکشم خوبم دیروز نداشتم امروز صبح دارم 

یهو استرس میگیرم میبینم 

شما کار میکنی تو خونه؟؟؟

من اصلا بیرونم نمیرم آزمایش تیرویید داشتم جرات نکردم بیرون برم 

خیلی کمه حالت قهوه ای داره سرپا زیاد وایمیسم و یکم فعالیت دارم بیشتر میشه دراز میکشم خوبم دیروز نداش ...

عزیزم آزمایش تیروئیدو کاش بری بدی ببری به دکترت نشون بدی من دیروز جوابشو گرفتم عددش ۳.۳ بود بنظرت اتفاقی برا جنینم نمیفته؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

نیکاد جون شما قرص تیروئید میخوری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خیلی کمه حالت قهوه ای داره سرپا زیاد وایمیسم و یکم فعالیت دارم بیشتر میشه دراز میکشم خوبم دیروز نداش ...

من کارای سبک انجام میدم اشپزی هم میکنم یعنی غذاهای ساده که زیاد سرپا نباشم نگران نباش حتما برو ازمایش تیرویید رو بده مهمه یواش برو و بیا مشکلی نیس 

عزیزم آزمایش تیروئیدو کاش بری بدی ببری به دکترت نشون بدی من دیروز جوابشو گرفتم عددش ۳.۳ بود بنظرت ات ...

عزیزم من الان روزی یه نصف قرص میخورم ناشنا 

توهم باید بخوری ولی دوزش و بذار دکتر بهت بده 

هیچ اتفاق خاصی نمیفته اگه لوتروکسین بخوری

من کارای سبک انجام میدم اشپزی هم میکنم یعنی غذاهای ساده که زیاد سرپا نباشم نگران نباش حتما برو ازمای ...

شما دادی آزمایش تیرویید ؟؟؟

خوشبحالت حالا یه سونو رفتی میدونی همه چی اوکیه 

من و بگو تا حالا یه سومو هم نرفتم

نیکاد جون شما قرص تیروئید میخوری؟

اره عزیزم میخورم من قبل انتقالم آز دادم معلوم شد کم کاری دارم بهم قرص داد نصف قرص میخورم و گفت یه ماه دیگه باید تکرار کنی که همراه با آز بتام دوباره تیروییدم انجام دادم که دکتر گفت بهتر شده ولی هنوز باید قرصتو ادامه بدی

شما دادی آزمایش تیرویید ؟؟؟ خوشبحالت حالا یه سونو رفتی میدونی همه چی اوکیه  من و بگو تا حالا ...

بله من قبل انتقال ازم گرفتن که معلوم شد کم کاری دارم و دارو داو بهم و گفت یه ماه دیگه باید تکرار کنی که دقیق یه ماه بعدش همراه شد با آز بتام که با هم دادم و دکترم گفت بهترشده ولی باید بازم فعلا قرص بخوری ..

زیادی هم اوکی نیستم گلم منم ازشما نگران ترم چون گفت قلبش تشکیل نشده فقط خدا میدونه این هفته چی کشیدم فردا سونو دارم دوباره بخدا زودتر میری بیشتر استرس میگیری

عزیزم من الان روزی یه نصف قرص میخورم ناشنا  توهم باید بخوری ولی دوزش و بذار دکتر بهت بده  ...

منم میخورم عشقم من بیشتر میخورم تازه ۴ روز اول هفته نصف ۳روز آخر هفته ۱ دونه کامل ولی نمیدونم چرا تو سیکل انتقال میام میره بالا قبل انتقال آزمایش دادم عددش ۱ بود الان ۳.۳ انتقال قبلیمم همین شد