2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
مهگل عزیزم خیلی خیلی برات خوشحالم نمیدونی چقدر از مثبت شدنت ذوق کردم اشک تو چشام جمع شد  الهی ...

تو رو خدا دعا کن آزمایش مثبت باشه بتا خوب باشه خیلی استرس دارم تا ساعت 7من میمیرم 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها جون من رفتم آزمایش تیروئید دادم عددش ۳.۳ هستش حالا تا وقتی برم پیش دکترم دوز دارو رو برام درست کنه اتفاقی برا جنینم نمیفته؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
کاش زنگ بزنی از کارشناس بپرسی. من متفورمین هم دو ساله میخورم از اونطرف ژن هتروزیگوت داشتم که باید فو ...

باشه عزیزم ممنون گفتی شنبه که رفته بودم سونو خودشون برام نوشتن بنظرت امکان داره اشتباه نوشته باشن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها جون من رفتم آزمایش تیروئید دادم عددش ۳.۳ هستش حالا تا وقتی برم پیش دکترم دوز دارو رو برام درس ...

زنگ زدی نوبت گرفتی؟ رویان میری دیگه برا باردار ها سریع نوبت میدن

خدایا شکرت
چه دعای خوبی کردی گلم ،ایشالا دامن همه مون باهم سبز شه به برکت دعای خیر شما ،خدا فندوقتو حفظ کنه برا ...

الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻

انشاءالله برا همگیمون نی نی هامون صحیح وسالم بیاد بغلمون 

زنگ زدی نوبت گرفتی؟ رویان میری دیگه برا باردار ها سریع نوبت میدن

آره عزیزم دوشنبه نوبت دارم میرم پیشش ولی شنیدم تو ماه های اول تیروئید خیلی مهمه که نرمال باشه یه وقتی اتفاقی نیفته براش

باشه عزیزم ممنون گفتی شنبه که رفته بودم سونو خودشون برام نوشتن بنظرت امکان داره اشتباه نوشته باشن؟

شما یه گوشزد کنی بهتره. ممکنه از الان ۱ بخوری کافی باشه. ولی ازشون بپرس. هر ادمی ممکنه اشتباه کنه اونا هم خستگی و درگیری دارن

خدایا شکرت
مرسی عزیزم ایشالا کوچولوی خودت هم صحیح سالم و به موقع بیاد بغل مامان یش❤️

الهی آمین ممنونم از دعای خیرت مهربون

الهی که همگیمون نی نی هامونو سالم وبادل خوش بغل کنیم 

شما یه گوشزد کنی بهتره. ممکنه از الان ۱ بخوری کافی باشه. ولی ازشون بپرس. هر ادمی ممکنه اشتباه کنه او ...

دوشنبه رفتی همرو میپرسم ازشون 

آره عزیزم دوشنبه نوبت دارم میرم پیشش ولی شنیدم تو ماه های اول تیروئید خیلی مهمه که نرمال باشه یه وقت ...

ان شالله خدا حافظشه برای چند روز خودتو نگران نکن. دکتر حسینی حواسش هست

خدایا شکرت
ان شالله خدا حافظشه برای چند روز خودتو نگران نکن. دکتر حسینی حواسش هست

ممنون از دلداریت عزیزم 

اهان ینی از انتقال تا جواب ازمایش هم بخورم؟

از همین حالا بخور تا ایشالله جواب مثبت آزمایش رو که گرفتی مثبت بود اونایی که گفتمو دیگه نخور میشه همین 45 روز انشالله ماه دیگه خوش خبر باشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️