2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام دوستان من اواسط ابان انتقال دارم به امید خدا می خواستم ببینم فرتیل سی ام رو از کی شروع کنم به ...

عزیزم مکملا بهتره 1 ماه قبل خورده بشن، از همین امروز شروع کن تا تاثیر بذاره ال آرژنین هم واسه خونرسانی به رحم خیلی خوبه مصرف کن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان.  من بیبی چکم روز هفتم و دهم مثبت شد.  امروز روز سیزدهم هست و آزمایش دادم و ...

یا خدا مگه همچین چیزی میشه😭😭

روز ۱۳ هم بی بی زده بودی؟! بی بی روز ۷ و ۱۰ هاله بود یا کاملا مثبت؟!

من هنوز جواب آزمایشم نیومده، میمیرم از استرس که😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره قربونت برم من حتی 5 هفته 4 روز رفتم سونو، ساک خالی بود حتی کیسه زردم نبود دکتر میگفت به کسی نگو ...

خدایاااا چه دعای قشنگی ممنون ازت به تو دلیت بگو دعام کنه خدا تو دلیتو حفظ کنه 

خدایا شکرت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم مبارک باشه خدا رو هزار مرتبه شکر.. انشاءالله سالم بگیری بغلت شیرش بدی ..از حرف های شما این نتی ...

واقعا همینه👍👍

به نظرم استرس داشتن هم موثره، من انقدر سرم شلوغ بود کم وقت کردم استرس بگیرم😁

ایشالا به زودی جواب مثبت شما❤️

سلام عزیزم نمیدونم منو یادت هست یا نه منم بیمارستان لاله بود با دکتر برجیس خیلیی خوشحال شدم که مثبت ...

سلام همتا جونم

عزیزم چقدر خوشحال شدم پیام دادی😊

شما همون انتقالت با دکتر برجیس مثبت شد، درسته؟!

آره عزیزم گفته ساعت 7آماده مبشه 

مهگل عزیزم خیلی خیلی برات خوشحالم نمیدونی چقدر از مثبت شدنت ذوق کردم اشک تو چشام جمع شد 

الهی به سلامتی به دنیا بیاری نینی (ها) رو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم مکملا بهتره 1 ماه قبل خورده بشن، از همین امروز شروع کن تا تاثیر بذاره ال آرژنین هم واسه خونرسا ...

به نظرت زیاد نیست این همه مکمل

ویتامین ای دی زینک امگا متفورمین اسید فولیک فرتیل سی ام کیوتن ال آرژنین ؟🤦

ال ارژنین رو چند بگیرم پونصد یا هزار؟

روزی چند تا بخورم؟

به نظرت زیاد نیست این همه مکمل ویتامین ای دی زینک امگا متفورمین اسید فولیک فرتیل سی ام کیوتن ال آرژ ...

نه عزیزم زیاد نیست زینک و ای رو میتونی نخوری چون فرتیل سی ام خودش داره اینارو اما امگا 3 رو هفته ای 3 تا بخور کیوتنم اگه 30 هست روزی 2 تا بخور ال آرژنین هم روزی حداقل 2 تا دوز 1000 رو بخور از همین امروز مثبت شدی قطع کن فرتیل سی ام و ال آرژنین  و کیوتن رو

سلام عزیزم بلاخره یکی از پستاتو پیدا کردم امروز به نیتت سوره ی یس خوندم انشالله حاجت روا بشی

سلام

ممنون گلم

انشالله نینیت صحیح و سالم بیاد بغلت😘😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم