2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046475 بازدید | 684514 پست
عزیزم نترس طبیعی من با خونریزی خیلی شدید و یکماه لکه بینی نی نی هام سالمند

عزیزم خدا نی نی های نازتو برات نگه داره 

امید بخدا🥺🥺🥺

میترسم سونو برم

البته دکترم الان گفت جای دو تا شیاف ۳ تا بذار الان بهترم خیلی فقط لکه های کوچیک قهوه ای  رو دستمال مشخصه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب میکنی عزیزم فقط استراحت کن من اوایل که فقط لکه بینی داشتم خیلی سهل انگاری کردم اصلا آنچنان استرا ...

خدا خودش حافظ فندقای هممون باشه 🥺🥺🙏🙏🙏

خداروشکر که الان بهتری 

تا لک دیدم امردز یاد تو افتادم 

باور کن اگه شمارتو داشتم تو اون حال بخو زنگ میزدم جای دکترم😂😂😂😂😂

بچه ها من الان طبق سونو ۶ هفته و۲ روز باید باشم ولی اصلا هییییییچ علائمی از بارداری ندارم الان داشت ...

منم ندارم نه تهوع نه سردرد 

تهوع خیلییییییییی ملووووووووو

نداجون دوشنبه سونو رفته گفته ۶ هفته و۴ روزه یعنی سونو امکان داره اشتباه کنه؟

نه گلم اشتباه نیست تا یه هفته تفاوت حتی دو هفته طبیعیه مخصوصا برای ما انتقالیا

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

دوستان عزیزم میخواستم ببینم چرا دوستانی که لک میبینن بهشون توصیه میشه مدام دراز بکشن و پاشونو بالا نگه دارن، عزیزان خون که نتونه بیرون بیاد اون داخل میمونه و اکسیده میشه و بعدا بصورت لک قهوه ای خارج میشه،. اینکه خون بیرون نریزه به معنی جلوگیری از خونریزی نیست. مطمینا استراحت برای دوستانی که تشخیص هماتوم براشون داده شده متفاوت از این قضیه هست ولی در هر صورت به شرایط عادی زندگی خود ادامه بدید و خیلی استرس اینکه چطور بشینم و پاشم نداشته باشید. ایشالا همگی نی نی هامون رو سلامت بغل میکنیم و منتظرها هم از چشم انتظاری در میان به امید خدا

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام ندا خانم. من عضو جدید گروه هستم و قصد  ivf دارم. به طور تصادفی تعدادی از صفحات و گفتگوهای ...

سلام عزیزم نه اصلا به من پیشنهاد عمل ندادن حتی مخالف عمل بودن گفتن اگر تو ای وی ای اف نتیحه نگرفتیم اون وقت به عمل فکر میکنیم دلیلشونم این بوده چون اصلا بچه ندارم عمل میتونه برام دردسرسازشه و کلا به مشکل بخورم من کلا دوتا تخمک داشتم که خداروشکر با همونا جواب گرفتم با یه امپول میکرورلین اندومتریوز و غیرفعال کردن و بعد انتقال دادن من از تهران رشت میرفتم موسسه مهر اما تموم کارام تو مطب دکتر محمدتبار بود فقط برای پانکچر و انتقال رفتم بیمارستان

من منظورم 12 مهر اخرین سونو بوده که رفتم سونو گفت 6هفته و 5 روز تا امروز که 16 مهر میشه 7 هفته و &nb ...

عزیزم بخاطر این دو سه روز نگرانی ؟؟؟؟تا دو هفته تفاوتم حتی میگن طبیعیه مخصوصا واسه ماها که انتقال میدیم انشالله که همه چی برات خوب پیش بره نگران نباش

عزیزم بخاطر این دو سه روز نگرانی ؟؟؟؟تا دو هفته تفاوتم حتی میگن طبیعیه مخصوصا واسه ماها که انتقال می ...

ببخشید ندا جون شما بار دوم از دادی دیگه ازمایش ندادی؟ چند هفته قلبشو دیدن من چون بتام پایین بود چهارشنبه بهم نوبت داد ۲۷ انتقالمم بوده به نظرت چند هفتم به حساب خودم ۵هفته وسه روزمه میترسم قلبشو نبینه وبهم استرس بده

ماشالا جون تو لک بینیت تموم شد؟؟؟ من لک بینی دارم از امروز چیکار کنم

عزیزم من لکه بینی داشتم و هنوز هم گاهی دارم ولی خداروشکر بچه کاملا سالمه، ماما بهم گفت که واژن در دوران حاملگی مثل داخل بینی پوسته اش ظریف و شکننده میشه و وقتی بهم سابیده میشه بخاطر فعالیت باعث لکه بینی میشه گفت کاملا نرماله و خیلی از خامها تجربش میکنند

و خدایی که در این نزدیکیست