2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046518 بازدید | 684519 پست

بچه ها من الان طبق سونو ۶ هفته و۲ روز باید باشم ولی اصلا هییییییچ علائمی از بارداری ندارم

الان داشتم بارداری هفته به هفته رو میخوندم خیلی چیزا نوشته بود ولی من هیچ کدومو ندارم آخه چرا....😐

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
از هرکدوم یذره دارم چیکار کنم خاک بر سرم سری قبلم این طوری شده بودم سقط ک شد دکتر گفت ب خاطر عفونت ه ...

دوراز جونت عزیزدلم اگه تونستی فردا حتما به دکترت بگو 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز پنج جنین بلاستم علام خاصی ندارم کسی مثل من هست

آره همتا جونم من الانم که هفته ۶ هستم هیچ عائمی ندارم دورت بگردم الهی که مثبتی خیالت راحت

روزای انتقالمم هیییییچ علائمی نداشتم 

عزیزم دکترم پروژسترونم و زیاد کرد  از ترسم از جام پا نمیشم

خوب میکنی عزیزم فقط استراحت کن من اوایل که فقط لکه بینی داشتم خیلی سهل انگاری کردم اصلا آنچنان استراحت نداشتم فکر میکردم دیگه خرم از پل گذشته راحت همه کار کردم که چهارشنبه شب اونجوری خونریزی کردم رفتم سونو گفت هماتوم از اون شب فقط تو جا خوابیدم دیگه بلند نمیشم 

عزیزم گفت چهارشنبه بیا ولی فکر نکنم تو اون سن بشه قلبو دید از اان دارم رو خ‌ودم کار میکنم قلبو نبینه ...

منم میخاستم ۲۴ مهر برم برا سونو ولی میبینم داروهام تموم میشه تا اونموقع حالا نمیدونم چیکار کنم 

چهارشنبه شب که رفتم سونو گفت قلبش تشکیل نشده ۱۰ روز دیگه برو برا قلبش که میشه همین ۲۴ مهر 

از هرکدوم یذره دارم چیکار کنم خاک بر سرم سری قبلم این طوری شده بودم سقط ک شد دکتر گفت ب خاطر عفونت ه ...

یعنی خارش و سوزش اینا داری؟ خوب فردا برو پیش دکترت نگران نباش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشاله به سلامتی قلبشو ببینی

انشاءالله هر جفتمون 

پروانه داروخونه بهم اسید فولیک ۱ داده شما ۵ میخوری؟

من علایم ندارم والا فردا انشاءالله میرم آزمایش التماس دعا 

مثبتی مهگل جون انشاءالله فردا خوشحالمون میکنی با بتای تپلت